ماهان شبکه ایرانیان

کیک خرما یک پیشنهاد مناسب برای عصرانه‌های تابستان

خرمای بدون هسته را با آب جوش مخلوط و هم می‌زنیم تا خنک شود. شکر و تخم مرغ را همراه وانیل خوب می‌زنیم تا سفت و سفید شود. روغن یا کره را آرام افزوده و هم می‌زنیم...

سرویس سبک زندگی فردا: در این مطلب به نقل از سایت کاویاب می‌خوانیم.

کیک خرما برای عصرانه‌های تابستانی

مواد لازم برای کیک خرما:
 
خرمای بدون هسته: 35 عدد
تخم مرغ: 2 عدد بزرگ
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
آرد سفید: سه پیمانه سرپر
گردو خرد شده: یک پیمانه سرخالی
جوش شیرین: یک قاشق چای خوری سرصاف
آب جوش: دو پیمانه
شکر: دو پیمانه سرخالی
کره یا روغن: یک پیمانه
وانیل: به مقدار لازم

طرز تهیه کیک خرما:
 
خرمای بدون هسته را با آب جوش مخلوط و هم می‌زنیم تا خنک شود. شکر و تخم مرغ را همراه وانیل خوب می‌زنیم تا سفت و سفید شود. روغن یا کره را آرام افزوده و هم می‌زنیم. همه مواد را مخلوط کرده و آرد و جوش شیرین و بیکینگ پودر را به بقیه مواد می افزائیم تا صاف و یکدست شود.

در آخر مغز گردو های خرد شده را به بقیه مواد افزوده و در سینی مستطیل شکل می ریزیم و در فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم شده به مدت 30 تا 40 دقیقه در طبقه وسط قرار داده تا پخته شود. پس از بیرون آوردن از فر می گذاریم خنک شده و آماده سرو شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان