آلوئه ورا فواید بسیار زیادی برای سلامت پوست و بدن دارد. به همین دلیل در ترکیبات مختلف آرایشی و بهداشتی شاهد حضور آلوئه ورا هستیم. ازطرفدیگر آلوئه ورا بهصورت برگ در عطاری و بعضی از میوهفروشیها نیز فروخته میشود. اما در این بین مشکلی که وجود دارد این است که نمیتوان برگ آلوئه ورا را برای مدت طولانی نگه داشت. به همین دلیل در ادامه به شما روش درستکردن کمپوت آلوئه ورا را آموزش خواهیم داد تا از این طریق ماندگاری آلوئه ورا را بیشتر کنید.
اگر پوست برگ آلوئه ورا را بکنید یا این برگ را از وسط به دو نیم تقسیم کنید، متوجه مادهای شفاف و ژلهایمانند در میان برگ آلوئه ورا خواهید شد. این ماده همان ژل آلوئه وراست که خاصیتهای درمانی بسیار زیادی دارد.
بهاینترتیب پس از استخراج ژل آلوئه ورا میتوانید برگ این گیاه را دور بیاندازید. اگر آلوئه ورایی که خریداری کردهاید گل دارد، گل آن هم خاصیت درمانی ندارد و بهتر است که دور بیاندازید.
در این بین مشکلی که وجود دارد این است که ژل آلوئه ورا در عرض کمتر از 24 ساعت تغییر رنگ میدهد و خاصیتش از بین میرود. لازمبهذکر است که قراردادن ژل آلوئه ورا در یخچال میتواند دوام این ژل را به مدت زمان چیزی حدود سه روز افزایش دهد.
قراردادن برگهای آلوئه ورا (که ژل آن استخراج نشده) در یخچال نیز میتواند دوام برگ و ژل داخل آن را بیشتر کند. اگر حوصله داشته باشید میتوانید پس از استخراج ژل آلوئه ورا، آن را در فریز نگهداری کنید، این کار باعث میشود ژل آلوئه ورا حدود پانزده روز دوام بیاورد.
یکی از راههای دیگر نگهداری آلوئه ورا، درستکردن کمپوت آلوئه وراست. برای این کار نیاز به برگ آلوئه ورا و حدود 500 میلیگرم ویتامین C دارید. این میزان بهازای هر نصف فنجان ژل آلوئه ورا است.
پس از اینکه دستهای خود را با آب و صابون شستید یک یا دو برگ آلوئه ورا را آماده کرده و قسمت ته آنرا برش بزنید، سپس این برگها را داخل کاسه بهنوعی قرار دهید تا صمغ آن داخل کاسه خارج شود. از این صمغ برای کمپویت آلوئه ورا نباید استفاده کنید؛ چراکه باعث حساسیت پوست میشود.
سپس پوست برگ را با دقت بکنید، این کار را به نحوی انجام دهید تا ژل داخل برگ نمایان شود. این ژل را باید با قاشق برای استفاده در کمپوت آلوئه ورا استخراج کنید. پس از اینکه ژل داخل برگ را بهخوبی استخراج کردید زمان درستکردن کمپوت آلوئه ورا فرا میرسد.
برای اینکار ژل را به همراه 500 میلیگرم ویتامین C که در بالا اشاره کردیم داخل مخلوطکن بریزید و حسابی به هم بزنید تا مواد با هم کاملاً ترکیب شوند. در این روش کمپوت آلوئه ورا شما باید در ابتدا حالتی کفمانند داشته باشد، سپس مواد داخل مخلوطکن را به درون یک شیشه مربا بریزید.
لازمبهذکر است که به ژل بهدستآمده باید مقداری مواد نگه دارنده بزنید. دراینصورت کمپوت آلوئه ورا برای مدت زمان طولانی در یخچال بدون اینکه خاصیت خود را از دست بدهد باقی میماند.
به این نکته هم اشاره کنیم که اگر به مواد نگه دارنده دسترسی نداشتید، باز هم این کمپوت آلوئه ورا که درست کردهاید چیزی حدود دو هفته در یخچال دوام میآورد.
در پایان پیشنهاد میکنیم اگر شما هم تجربهای درزمینۀ ساخت کمپوت آلوئه ورا دارید، ما و سایر کاربران را از تجربههای مفید خود در قسمت نظرات باخبر سازید.
این متون را از دست ندهید:
با خواص آلوئه ورا برای مو آشنا شوید
از خواص شربت آلوئه ورا بیشتر بدانیم
با روشهای تهیه ماسک آلوئه ورا آشنا شوید
آیا آلوورا برای جوش صورت مفید است