دستور تهیه ترشی انار و لبو خوش رنگ
لبو ( 3 عدد ) ** سیب ( 3 عدد ) ** انار ( 2 تا 3عدد ) ** شکر ( 3 قاشق غذاخوری ) **
سرکه و نمک و گلپر
لبوی خام رو رنده میکنیم و روش سرکه میریزیم ( به اندازه ای که روی لبو رو بگیره ) 10 دقیقه میذاریم بجوشه
سرد که شد سیب ها رو رنده میکنیم و انارهای دون شده و شکر و کمی گلپر و نمک میزنیم
مواد مخلوط شده رو در شیشه میریزیم و میذاریم دو تا سه هفته بمونه تا جا بیفته :)
میزان شکر بنا به سلیقه تون میشه کم و زیاد بشه ......