ماهان شبکه ایرانیان

رشد نامتعارف دارایی فروشی در بودجه آخر زاکانی؛ سقف بودجه کوتاه می‌شود/ دخل بلدیه چطور پر می‌شود؟

فردا بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری تهران در دو نوبت صبح و بعد از ظهر درصحن شورای شهر تهران بررسی می‌شود.

رشد نامتعارف دارایی فروشی در بودجه آخر زاکانی؛ سقف بودجه کوتاه می‌شود/ دخل بلدیه چطور پر می‌شود؟

نورا حسینی: شهرداری تهران پیش‌بینی کرده می‌تواند 237 هزار میلیارد تومان در سال آینده کسب درآمد کند. اما محل کسب درآمد برای پر کردن خزانه شهر تهران کجاست؟

بهروز شیخ رودی؛ کارشناس مالیه و اقتصاد شهری به 4 منبع اصلی درآمدهای شهرداری در سال آینده اشاره می‌کند و می‌گوید: ‌درآمدهای شهرسازی سهم 42 درصدی در تأمین منابع خزانه شهرداری تهران دارد و بخش شهرسازی باید یکصد هزار میلیارد تومان درآمد کسب کند همچنین شهرداری قصد فروش بیش از چهل هزار میلیارد تومان از املاک و دارایی‌های شهر و شهرداری را دارد. و پس از درآمدهای شهرسازی دومین راه کسب درآمد فروش املاک و دارایی‌های شهر و شهرداری خواهد بود.

او ادامه داد: سهم قانونی شهرداری از درآمدهای مالیاتی در سال 1404 سومین منبع تأمین مالی خزانه شهرداری تهران است و براساس پیش‌بینی شهرداری قرار است رقمی بالغ بر سی و شش هزار و هفتصد و پنجاه میلیارد تومان را از دولت بابت سهم از درآمدهای مالیاتی اخذ کند. بدهی‌سازی و ایجاد تعهدات مالی چهارمین منبع تأمین مالی بودجه سال 1404 شهرداری تهران است. شهرداری در چارچوب سیاست‌های زاکانی در سال 1404 قصد ایجاد بدهی بیش از بیست و یک هزار و پانصد میلیارد تومان از طریق اخذ تسهیلات بانکی و انتشار اوراق مالی اسلامی را دارد.

رشد نامتعارف دارایی فروشی در بودجه آخر زاکانی؛ سقف بودجه کوتاه می‌شود/ دخل بلدیه چطور پر می‌شود؟

اما به گفته احمد صادقی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران رقم فروش دارایی‌های شهر و کسب درآمد از محل شهرسازی کاهش پیدا می‌کند.

احمد صادقی با اشاره به بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه شهرداری تهران به خبرآنلاین گفت: ‌در جریان بررسی لایحه پیشنهادی شهرداری برخی منابع درآمدی رشد غیرمتعارفی داشته و باید مورد بازنگری قرار گیرد.

او ادامه داد: در یکی دو مورد افزایش غیرمتعارفی شاهد بودیم ازجمله بخش فروش دارایی، که اگر آن کاهش یابد به نظر می‌رسد که درآمد پیشنهادی مورد وفاق بیشتر اعضاست و رشد 25 تا 30 درصدی در برخی حوزه‌ها منطقی است و امکان تحقق دارد.

صادقی دو محور اصلی افزایش درآمد را شهرسازی و فروش دارایی‌ها دانست و افزود: افزایش درآمدهای شهرسازی می‌تواند در قیمت مسکن تأثیرگذار باشد. شاید عوارض شهرسازی در هزینه تمام‌شده ساخت ناچیز باشد اما اثر روانی در بازار دارد، هدف ما این است که نرخ عوارض متعادل باشد و در عین حال، تأکید اصلی بر افزایش صدور پروانه ساختمانی باشد تا درآمد پایدارتری برای شهرداری ایجاد شود.

براساس شنیده‌ها بودجه پیشنهادی شهرداری که رقم 237 همت است به بیش از 224 همت کاهش خواهد یافت.

233233

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان