یک روش سالم و بسیار مقوی برای طبخ انواع گوشت ها و مرغ ها روش پخت در شیشه می باشد. برای این کار شما باید گوشت را درون شیشه قرار داده و بپزید. در ادامه می توانید با پخت گوشت در شیشه آشنا شوید.
![پخت گوشت در شیشه](/Upload/Public/Content/Images/1403/11/22/1402450403p.jpeg)
نحوه پخت گوشت در شیشه:
این روش بسیار ساده بوده و می توانید در کمترین زمان یک گوشت مغز پخت و مقوی داشته باشید. برای این کار باید یک شیشه تمیز و استریل شده را تهیه کنید و گوشت های خود را درون آن بپزید. در ادامه مراحل گام به گام انجام این کار را به شما معرفی می کنیم.
این پخت برای افرادی که بیماری و سیستم دفاعی پایینی دارند، بسیار مناسب می باشد. با این روش شما می توانید تمام مواد مغذی درون گوشت را حفظ کرده و هیچ یک از مواد معدنی آن از بین نمی رود. زیرا تمام گوشت و عصاره آن درون شیشه پخته شده و می توانید تمام آن را میل کنید.
عصاره گوشت چه خواصی دارد؟
این عصاره می تواند در تقویت سیستم دفاعی بدن شما موثر باشد. خواص پروتئینی آهن کلسیم و ژلاتین در این عصار موجود بوده و حفظ می شود که می تواند برای رشد و تقویت کودکان نیز بسیار مناسب باشد. افرادی که لاغر هستند و یا زنان باردار که می خواهند تقویت شوند، حتماً باید این نوع عصاره را امتحان کنند.
![آب پز کردن گوشت در شیشه](/Upload/Public/Content/Images/1403/11/22/1402450403p.jpeg)
گوشت گوسفند یا مرغ و گوشت گوساله را ابتدا خرد کرده و خیلی کم زیر شیر آب بگیرید و کنار بگذارید. گوشت نباید بیش از حد شسته شود تا مواد معدنی آن خارج گردد.
ابتدای شیشه سالم و استریل شده آماده کنید. شیشه را درون آب جوش جوشانده تا به خوبی استریل شود. در ادامه شیشه را خارج کرده گوشت را درون شیشه انداخته مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید. یک پیاز را نصف کرده و به همراه گوشت درون شیشه بیاندازید.
مقداری فلفل، زردچوبه و نمک نیز اضافه کرده برای مزه دار شدن و عطر بهتر گوشت می توانید یک حبه سیر یا از سبزیجات دلخواه مثل یک تکه هویج استفاده کنید. در این روش پخت گوشت می توانید از ادویه های دلخواه استفاده نمایید.
مقداری سبزی معطر مثل مثل جعفری نیز به مواد خود افزوده و درب شیشه را به خوبی ببندید. حالا یک تکان داده تا مواد به خوبی ترکیب شود. در ادامه یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و شیشه را درون آب بگذارید.
![گوشت پختن در شیشه](/Upload/Public/Content/Images/1403/11/22/1402450418y.jpeg)
ابتدا باید آب به جوش آید و بعد شیشه را درون آب بیندازید. بعد از نیم ساعت پخت شیشه را تکان داده تا قسمت های دیگر گوشت نیز به خوبی پخته شود و مواد گوشت به خوبی با یکدیگر ترکیب و مزه دار شود.
بهتر شدن عطر و بوی این گوشت می توانید از مقداری برگ بو نیز استفاده کنید. مدت زمان پخت این گوشت 1 تا 2 ساعت می باشد. بعد از این مدت گوشت را از درون قابلمه خارج کرده و درب شیشه را باز کنید. مواد را به همراه عصاره درون ظرف ریخته و نوش جان نمایید. همچنین در لینک مقابل با طرز تهیه عصاره قلم آشنا شوید.