ماهان شبکه ایرانیان

قدیری ابیانه: آنهایی که از ایران خارج شدند چه کار می‌کنند؟ توالت و ظرف می‌شویند؛ فیلم‌هایش در اینستاگرام می‌آید!/ در جنگ قرار نیست که همه ما شهید شویم

سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا در مناظره ای اظهار داشت: فرمایشات حضرت آقا هم که صحبت از مذاکره کردند اگر دقت کنید مذاکره با آمریکا را نگفتند و مجوزی برای مذاکره با آمریکا داده نشده است، مگر اینکه بیایند و بگویند مجوز می‌دهم به دولت که برود مذاکره کند که چنین چیزی نبوده است.

قدیری ابیانه: آنهایی که از ایران خارج شدند چه کار می‌کنند؟ توالت و ظرف می‌شویند؛ فیلم‌هایش در اینستاگرام می‌آید!/ در جنگ قرار نیست که همه ما شهید شویم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدحسن قدیری ابیانه سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا در مناظره‌ای با حضور سیدجلال ساداتیان سفیر سابق ایران در انگلستان برگزار شد. به بررسی اظهارات رهبر انقلاب و مواضع مقام‌های آمریکایی و همچنین این پرسش که آیا اساسا امکان از سرگیری مذاکرات بین تهران و واشنگتن وجود دارد یا اینکه دو طرف همچنان در مسیر تقابل و تنش گام خواهند برداشت؟ پرداخته است.

اهم اظهارات سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا را به نقل از ایلنا بخوانید؛

*مسئله قهر کردن نیست، ما مذاکره را به نفع خودمان نمی‌دانیم. آنجا که شما گفتید ما کربلا هم داریم، از من همین سوال را پرسیدند. خبرنگار آمریکایی از من پرسید که اگر کشور شما مورد حمله قرار بگیرد و آمریکا به بوشهر حمله کند چه اتفاقی می‌افتد، من گفتم آمریکا چنین کاری را انجام نمی‌دهد برای اینکه آمریکا 100 مرکز هسته‌ای دارد که اگر او به مراکز هسته‌ای ما حمله کند، ما مجاز هستیم که به تمام مراکز هسته‌ای آن حمله کنیم البته این را منعکس نکردند.

*بعدها گزارشی دادند که ایران قرار است به مراکز هسته‌ای آمریکا حمله کند. به هر حال درست است که ما کربلا داریم ولی در جنگ قرار نیست که همه ما شهید شویم کما که در جنگ با عراق در نهایت ما پیروز شدیم. قانون مجلس هم چیز عجیبی نبود، گفت آنها تعهداتی را که دادند اجرایی کنند. نمی‌شود که فقط ما اجرایی کنیم. آقای روحانی یکی از کارهای کثیفی که انجام داد این بود که گفت ما برای اثبات حسن نیت تمام تعهدات را یک جانبه اجرا می‌کنیم. فکر می‌کرد که آنها هم همین کار را انجام خواهند داد. البته اگر که این چنین فکر می‌کرد و دنبال چیز دیگری نبود. او رفت در مراکز هسته‌ای اراک در جاهای حساس سیمان ریخت! وقتی ما تمام تعهدات را عمل می‌کنیم آنها برای چی عمل کنند؟

* این‌ها در مذاکره می‌خواهند سر ما را کلاه بگذارند و کلاه گذاشتند. با تبلیغ گفتند که می‌خواهند پول‌های ما را برگردانند یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان را برگرداندند که آن هم دادگاه لاهه به ما برگرداند و مجبور شدند که بدهند و پول‌های مسدود شده ما در آمریکا آزاد نشد و از روی آن برداشت کردند. اینکه می‌گویند fatf را بپذیریم برای ما گشایش ایجاد خواهد شد از روی ناآگاهی یا فریب است. در اف ای تی اف همه اعضا باید رای دهند تا ما از لیست سیاه خارج شویم در آنجا آمریکا و اسرائیل هم هستند و چون به اتفاق آرا باید رای دهند، ممکن است اسرائیل رای ندهد. اگه شما اف ای تی اف را بپذیرید آنها به شما رای خواهند داد؟ خیر آنها به شما رای نخواهند داد. دوم اینکه گیرم که ما به لیست سفید رفتیم و حتی اف تی اف توصیه کرد که با ایران رابطه داشته باشید تا زمانی که تحریم‌های آمریکا هست fatf هیچ سودی برای ما ندارد، بلکه زیان هم دارد، چرا هیچ بانکی جرات نمی‌کند خلاف نظر آمریکا عمل کند و آمریکا در این صورت می‌گوید حق استفاده از دلار و ارتباط با آمریکا را ندارید. یک بانک فرانسوی را بیش از 7 میلیارد دلار جریمه کردند و آن بانک آن جریمه را پرداخت کرد تا بیش از این  برای ارتباط با ایران  جریمه نشود. 

*بنابراین اف ای تی اف را هم بپذیریم تا زمانی که تحریم‌ها برداشته نشود، هیچ اتفاق مثبتی برای ایران نمی‌افتد. تا زمانی که آنها از تراکنش‌های ما اطلاع داشته باشند، می‌توانند جلوی دور زدن تحریم‌ها را بگیرند. مقاماتشان بارها گفته‌اند که ما به این احتیاج داریم تا جلوی دور زدن تحریم‌ها را بگیریم یعنی ما دیگر نتوانیم نفت بفروشیم. من با شفافیت موافقم ولی شفافیت برای خودمان نه برای آمریکا. مگر آمریکا شفاف کرده است که چقدر به این گروه‌های ضد انقلاب پول می‌دهد برای توطئه‌ها و موارد دیگر هزینه‌ می‌کند. اگر بپذیریم هیچ گشایشی ایجاد نمی‌شود، من تعجب می‌کنم از کسانی که دستی در دیپلماسی دارند و هستند کسانی در مجمع تشخیص مصلحت نظام که سابقه دیپلماتیک دارند و تاکید بر fatf می‌کنند.

*آقا fatf به ضرر ماست، البته اگر تحریم‌ها برداشته شود خوب است. آن‌ها که می‌گویند ما تحریم هستیم و مجبوریم دور بزنیم و در این دور زدن‌ها فساد است؛ بله اصلاً برای همین ما را تحریم کرده‌اند. خاطرم هست وقتی ما در لیست خاکستری بودیم مدام می‌گفتند این کار را هم انجام دهید و ما می‌گفتیم بعد از این کار چه؟ یعنی از لیست خاکستری در خواهیم آمد؟ آنها می‌گفتند خیر قدم به قدم. مثل قضیه پخت قورباغه است که اگر شما به یکباره آن را در قابلمه بیندازید از آن بیرون می‌پرد اما یواش یواش داغش کنی نمی‌پرد تا اینکه پخته شود. آنها هم یک چنین نظری داشتند و الان هم چنین حرف‌هایی می‌زنند.

* من معتقدم به هیچ عنوان تحریم‌ها را برنمی‌دارند ما به اندازه کافی تجربه کسب کردیم. فرمایشات حضرت آقا هم که صحبت از مذاکره کردند اگر دقت کنید مذاکره با آمریکا را نگفتند و مجوزی برای مذاکره با آمریکا داده نشده است، مگر اینکه بیایند و بگویند مجوز می‌دهم به دولت که برود مذاکره کند که چنین چیزی نبوده است.

*وقتی صحبت از مذاکره به طور کلی می‌شود و در مذاکره با اروپا یا با کشورهای دیگر حتی کشورهای دوست و برادر مذاکره و معامله که می‌کنیم بر اساس اطمینان نیست. شما وقتی مذاکره می‌کنید باید اصل را بر عدم اطمینان بگذارید و ضمانت بگیرید. برای مثال کسانی که اعتماد کردند در دادگاه‌های ایران پر هستند. کسانی که به دوست و فامیل اعتماد کردند و کلاه سرشان رفته است؛ برادر سر خواهرش برای ارث کلاه گذاشته است. لذا می‌بینیم که اینجا دائم به ناامیدی‌ها دامن می‌زنند مثلاً مغزها خارج می‌شوند، ‌آنهایی که خارج شدند چه کار می‌کنند؟ رفتند توالت می‌شویند و در رستوران‌ها ظرف می‌شورند. الان فیلم‌هایش خوشبختانه در اینستاگرام می‌آید، کسانی که رفتند آنجا را نشان می‌دهند.

29219

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان