به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،مهدی صمیمیان، در جلسه شورای آرد و نان شهرستان سمنان در سالن جلسات فرمانداری سمنان به گلایهمندیهای شهروندان از کیفیت و کمیت برخی از نانواییها اشاره کرد و گفت: این موضوع امری حائز اهمیت و قابل توجه است که باید بهصورت جدی مَدنظر قرار گرفته و بازرسیها و نظارتها تشدید و تقویت شود.
وی بر ضرورت بهبود کیفیت نان در شهرستان سمنان و تشدید نظارت و تعیین شیفتبندی خبازیها در ماه رمضان تأکید کرد.
سرپرست فرمانداری شهرستان سمنان بر اساس دستورالعمل شورای پدافند غیرعامل، بر ضرورت اهتمام ویژه در خصوص نهایی کردن روند دوگانهسوز شدن نانواییهای شهرستان تأکید کرد و افزود: این اقدام میتواند به بهبود کیفیت خدمات و کاهش هزینهها و همچنین ارائه خدمات در مواقع بحران و اضطرار کمک شایانی کند.
صمیمیان به شیفتبندی و ساعات کاری نانواییها در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: تعیین نانواییهای کشیک در راستای جلب رضایتمندی حداکثری شهروندان نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید اقدامات لازم در این خصوص انجام گیرد.
وی گفت: با اقدامات صورتگرفته و پس از تأیید توسط شورای آرد و نان استان، تا پایان فروردینماه سال 1404، تعداد 11 نانوایی جدید در شهرستان سمنان افتتاح و بهرهبرداری میشود.