ماهان شبکه ایرانیان

وقتی مردانگی و مهمان‌نوازی آیت‌الله مستجابی شهره آفاق بود!

حجت‌الاسلام والمسلمین مجید جلالی گفت: مردانگی، مهمان‌نوازی و رسیدگی به فقرا و ضعفا از صفات بارز آیت‌الله مستجاب‌الدعواتی بود.

وقتی مردانگی و مهمان‌نوازی آیت‌الله مستجابی شهره آفاق بود!

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید جلالی، مدیر مدرسه علمیه صدر بازار در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان در خصوص ابعاد شخصیتی مرحوم آیت‌الله سیدمرتضی مستجاب‌الدعواتی اظهار کرد: ایشان در جوانی با مرحوم آیت‌الله کاشانی و نواب صفوی همنشین بود؛ همچنین با مرحوم امام موسی صدر و شهید محمد باقر صدر نیز جد مشترکی داشتند. با آیت‌الله خادمی از علمای برجسته اصفهان هم خویشاوند بود.

وی ادامه داد: حدود 50 سال بود که مرحوم مستجابی به اصفهان بازگشته بود، به مدرسه صدر بازار می‌آمد و علاقه بسیاری به اینجا داشت؛ حتی با استفاده از ویلچر هم که بود، خود را به مدرسه می‌رساند. تعبیر ایشان این بود که در و دیوار مدرسه صدر با من صحبت می‌کند.

مدیر مدرسه علمیه صدر بازار یادآور شد: مرحوم مستجابی خط بسیار خوبی نیز داشت و خطاطی می‌کرد؛ همچنین از جوانی به مدرسه علی‌قلی‌آقا می‌رفت، به ورزش باستانی علاقه‌مند و حامی انقلاب بود و با مقام معظم رهبری هم دیدار داشت.

وی با اشاره به ویژگی ایثار در منش آیت‌الله مستجاب‌الدعواتی گفت: ایشان منزل شخصی خود را در خیابان فروغی به درمانگاهی با نام «امام موسی صدر» تبدیل کرده بود، هرچند که خودش تا این اواخر مستأجر بود.

جلالی افزود: آیت‌الله مستجاب‌الدعواتی بسیار مهمان‌دوست بود و مردانگی، مهمان‌نوازی و رسیدگی به فقرا و ضعفا از صفات بارز آن مرحوم بود. همچنین حدود 30 سال بود که همسرشان فوت کرده بود، اما به علت علاقه به ایشان دیگر ازدواج نکرد.

وی در پایان گفت: آن مرحوم علاقه ویژه‌ای به آرامستان تخت فولاد داشت و به مزار پدر و مادر خود سر می‌زد که در آنجا واقع بود. روز گذشته نیز در همان‌جا به‌ خاک سپرده شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان