این سوپ را تکههای گوشت گوساله تهیه میشود و سرشار از ویتامین B است.
- تعداد: 8 تا 12 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: یک ساعت و 45 دقیقه
مواد لازم
- 340 گرم گوشت لخم گوساله
- یک قاشق غذاخوری روغن
- 113 گرم آب گوشت
- یک پیمانه پیاز خرد شده
- نصف پیمانه کرفس خرد شده
- یک قاشق چایخوری پودر آویشن
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- دو حبه سیر رنده شده
- یک عدد برگ بو
- یک پیمانه سبزیجات منجمد
- 410 گرم کنسرو گوجه فرنگی
- یک پیمانه زردک یا سیب زمینی خرد شده
- 2/3 پیمانه جو زودپز
طرز تهیه
1- در یک قابلمه، گوشت را داخل روغن روی حرارت ملایم تفت دهید. آب گوشت، پیاز، کرفس، آویشن، فلفل، سیر و برگ بو را اضافه کنید. پس از جوشیدن حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید تا یک ساعت و نیم بپزد.
2- سبزیجات منجمد، کنسرو گوجه فرنگی و جوپرک را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا 15 دقیقه نیم جوش روی حرارت کم بماند تا سبزیجات و جو پخته شوند. در آخر، برگ بو را از سوپ خارج کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 171
- چربی: 4 گرم
- کلسترول: 25 میلی گرم
- کربوهیدرات: 20 گرم
- فیبر: 4 گرم
- پروتئین: 13 گرم
- سدیم: 865 میلی گرم
- پتاسیم: 340 میلی گرم
- کلسیم: 50 میلی گرم