اشترودل غذایی اتریشی است که از قرن 18 میلادی محبوبیت زیادی به دست آورده است. خمیر اشترودل را معمولا با مواد شیرین پر میکردند اما میتوانید بسته به سلیقه خودتان آن را با مواد دیگری مثل گوشت، مرغ و سبزیجات هم پر کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه اشترودل گوشت و پیاز فرانسوی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه خمیر اشترودل گوشت و پیاز فرانسوی
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 4 لیوان شیر کم چرب کاله (خرید از دیجی کالا)
- 6 قاشق غذاخوری روغن
- 1 لیوان شیر گرم
- 1 قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه آماده
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
مواد لازم برای تهیه محتویات اشترودل
- 2 فنجان پیاز خرد شده
- یک چهارم فنجان کره
- 170 گرم فیله گوشت
- نصف قاشق چایخوری زیره
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل
- نصف فنجان آب گوشت
- 6 قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمسان (خرید از دیجی کالا)
طرز تهیه خمیر اشترودل
شیر گرم را در ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید (دقت کنید که شیر داغ نباشد همین که کمی ولرم باشد کافی است)، خمبر مایه را به آنها اضافه کنید و حدود 6-5 دقیقه به آن فرصت دهید تا به عمل بیاید.
تخم مرغ، نمک و روغن را با هم مخلوط کنید و بعد مخمری که عمل امده است را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. آرد و را الک کرده و به همراه پودر سیر به این ظرف اضافه کنید و هم بزنید. حدود 15 دقیقه با دست این خمیر را ورز دهید و تا جایی که خمیر به دستتان نچسبد میتوانید آرد اضافه کنید.
کاسهای را چرب کنید و خمیر را به صورت گرد در آورید و داخل آن بگذارید، روی آن را با سلفون یا پارچهای تمیز بپوشانید و به مدت یک ساعت در دمای محیط و جایی تاریک قرار دهید تا حجم آن حدود دو برابر افزایش پیدا کنند.
طرز تهیه محتویات اشترودل گوشت و پیاز فرانسوی
مقداری کره را داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید. گوشت فیله را به اندازههای 2 سانتیمتری برش دهید و داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید، حرارت گاز را کمی زیاد کرده و روی متوسط بگذارید. پیاز، آرد، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب تفت بخورد، بعد آب گوشت را اضافه کنید و حدود 8-6 دقیقه بپزید تا آب آن بخار شود.
طرز پیچیدن اشترودل
در آخر بعد از حدود یک ساعت خمیر را مجددا کمی ورز دهید و با کمک وردنه آن را پهن کنید و با یک چاقو کنارههای خمیر را به صورت مورب برش دهید.
موادی که آماده کردید را داخل خمیر بریزید. پنیر پارمسان رنده شده را روی مواد ریخته و سر و ته خمیر را ببندید و قطعات برش زده را به صورت بافت به هم وصل کنید.
با استفاده از فرچه مخصوص مخلوطی از زرده تخم مرغ، زعفران و کمی روغن را روی آن بمالید و به مدت 30 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.