یکی از فوت و فن های جذاب و جدید برای آشپزی شما استفاده از خلال نارنج می باشد. می توانید در ادامه این قسمت با طرز تهیه خلال نارنج برای معطر کردن خورشت ها و انواع پلو خود آشنا شوید.
![طرز تهیه خلال نارنج](/Upload/Public/Content/Images/1403/11/19/1436580459v.jpeg)
دستور محبوب خلال نارنج:
این خلال موارد کاربرد زیادی داشته و شما می توانید به عنوان یک طعم دهنده و چاشنی فوق العاده در انواع خورشت های خود و یا در بین پلوها استفاده کنید. یک طعم دهنده بینظیر که عطر فوق العادهای دارد.
مواد اولیه:
- پوست نارنج: به میزان لازم
- آب: به مقدار لازم
- پوست نارنج: 8 عدد
- آب نارنج: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خلال نارنج:
برای آماده کردن این خلال های محبوب ابتدا باید نارنج ها را پوست کنید. حالا در ادامه پوست نارنج ها را به صورت خلالی خرد کرده و کنار بگذارید. برای اینکه این نارنج ها را بتوانید در مدت زمان بیشتری استفاده کنید، بهتر است از 8 عدد نارنج استفاده نمایید.
![نحوه آماده کردن خلال نارنج](/Upload/Public/Content/Images/1403/11/19/1436580475e.jpeg)
برای برش زدن خلال ها بهتر است از چاقوی تیز استفاده کرده تا خلال های شما به راحتی خرد شود. پوست نارنج ها را درون ظرفی پر از آب سرد خیس کرده و مدتی با آن زمان دهید تا تلخی آن وارد آب شده و گرفته شود. چند مرتبه آب را عوض کرده تا زهر نارنج ها از بین رفته و تنها عطر آن باقی بماند. در ادامه نوبت به جوشاندن پوست نارنج ها می رسد.
قابلمه آب را روی حرارت گذاشته و بعد از اینکه به جوش آمد، پوست نارنج ها را آبکشی کرده و درون آن بریزید. 3 دقیقه زمان داده تا مواد درون آب بجوشد. در ادامه سریع مواد را آبکشی کرده و آن را درون ظرفی پر از یخ بریزید.
این کار را تا سه مرتبه انجام دهید. یعنی دوباره خلال ها را درون آن به جوش روی حرارت به مدت 3 دقیقه بجوشانید و مجدد آبکشی کرده و درون آب یخ بریزید تا سه مرحله این کار را انجام داده تا به خوبی طعم تلخی و تندی نارنج ها گرفته شود.
![مراحل تهیه خلال نارنج](/Upload/Public/Content/Images/1403/11/19/1436580491a.jpeg)
حالا می توانید این خلال ها را روی یک سطحی پهن کرد و خشک کنید. اگر می خواهید خلال های شما شیرین باشد و برای انواع دمنوش و پلو استفاده کنید. در ادامه روش شیرین کردن آن را می آموزید.
در این بخش از طرز تهیه خلال نارنج باید مقدار شکر را به همراه آب روی حرارت گذاشته و بعد از اینکه شکر درون آب باز شد و شهد شما آماده شد، خلال ها را درون آن بریزید. در ادامه چند دقیقه زمان داده تا شهد به خورد مواد رفته و مواد شما شیرین شود.
حالا آن را از شهر خارج کرده و کنار گذاشته تا در دمای محیط خشک شود. در ادامه می توانید این خلال ها را در شیشه سرو کرده و در غذا و دسرهای مختلف سرو کنید. این خلال موارد کاربرد بسیار زیادی دارد. همچنین می توانید در لینک مقابل با طرز تهیه پرتقال خشک آشنا شوید.