ماهان شبکه ایرانیان

حضور پرکار غرفه استان آذربایجان‌غربی در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران

استان آذربایجان‌غربی در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران حضور یافته است که در این رویداد ۷۶ فرصت و ۱۷ بسته سرمایه‌گذاری معرفی و نخستین سایت تخصصی و جامع گردشگری استان‌های کشور را معرفی کرد.

حضور پرکار غرفه استان آذربایجان‌غربی در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، استان آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های فعال حاضر در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران که طی روزهای 23 تا 26 بهمن‌ماه برگزار می‌شود، است که یک اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و اتاق بازرگانی ارومیه حضور یافته اند.

الگوبرداری از معماری ساختمان شهرداری خوی در طراحی غرفه میراث‌فرهنگی آذربایجان غربی

مرتضی صفری گفت: در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران از الگوی معماری دوره قاجاریه با الهام از ساختمان تاریخی شهرداری خوی در طراحی غرفه این اداره‌کل استفاده شده است.

وی اظهار کرد: ساختمان شهرداری خوی در دو طبقه در 800 مترمربع زیربنا در دل حیاط بزرگی احداث شده که طبقه زیرین آن زیرزمین وسیعی است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی افزود: در معماری آن به وضوح می‌توان ذوق و ظرافت هنرمندان ایرانی را دید، طرح ستون‌های به کار رفته در بنا یادآور هنر رومیان و یونانیان در دوران باستان است و تحت عنوان ستون‌های کورنتی و مختلط از آن‌ها یاد می‌شود.

حضور پرکار غرفه استان آذربایجان‌غربی در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران

او گفت: ستون‌های کورنتی در نمای تراس غربی و از ستون‌های مختلط در نمای تراس جنوب شرقی استفاده شده است، نقوش گیاهی و طرح‌های تزیینی غربی، یونانی و رومی که در ساختمان به کار رفته‌اند، مربوط به اواخر دوره قاجاریه هستند.

صفری تصریح کرد: غرفه اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی در این نمایشگاه در سالن شماره 8/9 به متراژ 218 مترمربع آماده میزبانی از بازدیدکنندگان بوده و در آن ظرفیت‌های گردشگری، صنایع‌دستی و میراث‌فرهنگی به نمایش گذاشته شده است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: همچنین در محوطه این نمایشگاه چادر عشایری استان به متراژ 90 مترمربع دایر شده است که در آن انواع غذاهای سنتی و محصولات دامی و عشایری عرضه می‌شود.

دعوت از سرمایه‌گذاران تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری در استان

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی در جریان بازدید جمعه خان‌زاده، وزیر گردشگری تاجیکستان از غرفه اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری، تاریخی و صنایع‌دستی استان اظهار کرد: آذربایجان‌غربی بیش از یک‌هزار و 800 اثر ثبت ملی و پنج اثر ثبت جهانی دارد که در رشته‌های معرق و منبت چوب، چرم‌دوزی، گلیم‌بافی، فرش افشار تکاب و فرش ریزماهی خوی و ... حرف زیادی برای گفتن دارد.

صفری افزود: آذربایجان‌غربی دارای طبیعت بکر، آبشارها، جنگل‌های سرسبز، دریاچه‌های پشت سد بوده و از نظر کشاورزی نیز جزو استان‌های پیشرو در کشور بوده از جمله در تولید عسل، سیب، انگور، تخم آفتابگردان و ... در رده‌های نخست قرار دارد.

او با دعوت از سرمایه‌گذاران تاجیکستانی برای سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌غربی گفت: این استان بهشت سرمایه‌گذاری بوده و حمایت‌های لازم از سرمایه‌گذاران انجام می‌شود و در حال حاضر اجرای 49 پروژه با اعتبار چهار هزار و 800 میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در آذربایجان غربی موید این موضوع است.

در این بازدید با استفاده از حلوای گردو و هویج و سیب ارومیه از وزیر گردشگری تاجیکستان پذیرایی به‌عمل آمد که مورد پسند وی نیز قرار گرفت.

معرفی 76 فرصت و 17 بسته سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی

صفری اظهار کرد: خوشبختانه امسال این نمایشگاه با حضور 12 کشور خارجی در حال برگزاری بوده و همکاران این اداره‌کل نیز در طراحی غرفه تلاش کردند تا همانند سالیان گذشته یکی از بناهای تاریخی استان را به عنوان تم غرفه طراحی کنند.

او افزود: در این راستا سال گذشته مدرسه تاریخی هدایت ارومیه طراحی شده بود اما در نمایشگاه امسال عمارت تاریخی شهرداری خوی به عنوان طرح غرفه انتخاب و اجرا شده است.

صفری ادامه داد: بی‌شک گردشگری استان بدون حضور سرمایه‌گذاران و با تکیه بر اعتبارات دولتی نمی‌تواند به‌سرعت رشد کند و بنابراین اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان از سرمایه‌گذاران در حوزه‌های مختلف درخواست کرد تا در غرفه حضور پیدا کنند و علاوه بر آن، فعالان صنایع‌دستی به‌ویژه تولیدکنندگان و کارآفرینانی که در بحث صادرات و برندسازی حرف‌های بسیاری برای گفتن داشتند نیز در این نمایشگاه حضور یافتند تا بتوانند برای خود بازارهای فروش جدید پیدا کرده و راه را برای سایر تولیدکنندگان و هنرمندان صنایع‌دستی استان باز کنند.

صفری افزود: شهرداری ارومیه نیز در این نمایشگاه حضور یافته است و بسته‌ها و فرصت‌های مختلف سرمایه‌گذاری را همانند شهرداری خوی آماده کرده تا در این نمایشگاه ارائه دهند و همچنین 76 فرصت سرمایه‌گذاری و 17 بسته سرمایه‌گذاری نیز توسط همکاران اداره‌کل آماده شده تا برای سرمایه‌گذاران مختلفی که در نمایشگاه حضور می‌یابند ارائه شود.

او گفت: امید است خروجی تمامی این اتفاقات، جذب چند سرمایه‌گذار و معرفی بیشتر فرصت‌ها و ظرفیت‌های گردشگری استان باشد.

طراحی اپلیکیشن گردشگری آذربایجان‌غربی

صفری افزود: اقدام خاص، ویژه و بی‌نظیری هم که توسط اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی در این نمایشگاه وجود دارد رونمایی از سایت تخصصی گردشگری استان است که برای نخستین مرتبه در سطح کشور انجام می‌شود و در این رابطه یک تیم حرفه‌ای بسیار قدرتمند از مهندسان نرم‌افزار، برنامه‌نویسان و فعالان حوزه آی‌تی شکل گرفته و با وجود سنگینی و نو بودن کار، اما با الگو قرار دادن سایت‌های گردشگری بین‌المللی توانسته‌اند اقدام بسیار مطلوبی را انجام بدهند تا این سایت با حضور مسئولان وزارت‌خانه و استاندار آذربایجان‌غربی رونمایی شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: بی‌شک این اتفاق سبب معرفی هر چه بیشتر ظرفیت‌های استان خواهد شد و می‌توان این اقدام را یک اقدام ویژه توسط آذربایجان‌غربی در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران قلمداد کرد.

بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از غرفه گردشگری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان

رضا رحمانی در بازدید از غرقه نمایشگاهی استان گفت: با توجه به ظرفیت‌های فراوانی که استان آذربایجان‌غربی در حوزه گردشگری دارد باید جاذبه های گردشگری استان به‌خوبی معرفی شود.

استاندار آذربایجان‌غربی تصریح کرد: در این راستا نخستین سایت تخصصی گردشگری کشور به همت اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی در استان طراحی شده و بنابراین در حوزه گردشگری باید یک اقدام زیربنایی انجام داد.

حضور پرکار غرفه استان آذربایجان‌غربی در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران

رحمانی افزود: ظرفیت‌های گردشگری آذربایجان غربی بی‌نظیر است و آثار تاریخی، طبیعی و فرهنگی برجسته‌ای در دل خود دارد و امید است این نمایشگاه نقطه عطفی در زمینه گردشگری استان باشد.

استاندار آذربایجان‌غربی در ادامه از برقراری مجدد پرواز مستقیم ارومیه به مشهد مقدس خبر داد و تصریح کرد: علاوه بر آن پرواز مستقیم کیش و استانبول از مبدا فرودگاه شهید باکری ارومیه فراهم شده و هم‌اکنون به دنبال برقراری سایر پروازهای داخلی و حتی خارجی مانند پرواز مستقیم نجف اشرف هستیم.

رحمانی با اشاره به وجود 50 منطقه نمونه گردشگری در استان تصریح کرد: علاوه بر آن 10 تالاب بین‌المللی و کم‌نظیر در آذربایجان‌غربی وجود دارد و علاوه بر آن اگر بتوان تخت سلیمان تکاب و دریاچه ارومیه را به خوبی معرفی کرد، شاهد رونق گردشگری در استان خواهیم بود.

رونمایی از نخستین سایت تخصصی و جامع گردشگری استان‌های کشور در آذربایجان‌غربی

با حضور معاون گردشگری وزارت میراث‌فزهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و استاندار آذربایجان‌غربی از نخستین سایت تخصصی و جامع گردشگری استان‌های کشور در آذربایجان‌غربی رونمایی شد.

این سایت با هدف آشنا کردن گردشگران با ظرفیت‌های فراوان استان در حوزه گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی طراحی شده و در آن اطلاعاتی در ارتباط با معرفی جاذبه‌های گردشگری، تاریخی، طبیعی و مذهبی، غذاهای سنتی، سوغات محلی، صنایع‌دستی، اماکن اقامتی و مراکز تفریحی ارائه شده است.

حضور پرکار غرفه استان آذربایجان‌غربی در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران

از ویژگی‌های این سایت طراحی صفحه اختصاصی برای تمام شهرستان‌های استان است که اطلاعات این بخش در حال جمع‌آوری و بارگذاری است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان