ماهان شبکه ایرانیان

بازنشر یک توئیت از رهبرانقلاب در رسانه‌های روسیه که برای سه سال‌ پیش است؛یک یادآوری مهم به اوکراین/عکس

بازنشر هشدار سه سال گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی به کشورهایی را که پشتگرمی آنها به آمریکا است، در قالب توئیت حساب کاربری KHAMENEI.IR در شبکه اجتماعی ایکس به زبان اوکراینی‌، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های روسیه داشت.

بازنشر یک توئیت از رهبرانقلاب در رسانه‌های روسیه که برای سه سال‌ پیش است؛یک یادآوری مهم به اوکراین/عکس

به گزارش خبرآنلاین،خبرگزاری تاس، خبری با عنوان " (آیت‌الله) خامنه‌ای باطل بودن امیدهای رژیم های دست نشانده به حمایت غرب را یادآور شد"
 

به گزارش ایرنا از مسکو،‌ این رسانه روس نوشت:‌ رهبر ایران از دولت‌هایی که متکی به آمریکا و اروپا هستند خواست به وضعیت کنونی اوکراین نگاه کنند.
این خبرگزاری دولتی افزود: پس از مشاجره دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و ولودیمیر زلنسکی (رئیس‌جمهور اوکراین) در کاخ سفید، سخنان آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر ایران در اول مارس 2022 مبنی بر بیهودگی اتکا به حمایت کشورهای غربی بازنشر شد.
در این گزارش، جمله‌ای از رهبر معظم انقلاب منتشر شده در این توئیت به این شرح بازنشر شد: عبرت اول در قضیه اوکراین این است که پشتیبانی قدرتهای غربی از کشورها و دولتهایی که دست‌نشانده‌ی آنها هستند، یک سراب است. این را همه‌ی دولتها بدانند. آن دولتهایی که پشت‌گرمی‌شان به آمریکا و به اروپا است، ببینند وضع امروز اوکراین را.
خبرگزاری تاس در ادامه نوشت:‌ علاوه بر این، رهبر ایران در مارس 2022 گفت:‌ این سیاست ایالات متحده است که کی‌یف قربانی آن شده است که ریشه درگیری اوکراین را تشکیل می دهد، زیرا واشنگتن با برپایی انقلاب های رنگی در امور داخلی اوکراین دخالت می کند.

بازنشر یک توئیت از رهبرانقلاب در رسانه‌های روسیه که برای سه سال‌ پیش است؛یک یادآوری مهم به اوکراین/عکسبازنشر یک توئیت از رهبرانقلاب در رسانه‌های روسیه که برای سه سال‌ پیش است؛یک یادآوری مهم به اوکراین/عکس

خبرگزاری ریانووستی نیز نوشت: پس از مشاجره ترامپ و زلنسکی، سخنان رهبر ایران مبنی بر غیرقابل اعتماد بودن آمریکا به زبان اوکراینی در شبکه اجتماعی ایکس بازنشر شد.
این رسانه روس نوشت:‌ (آیت‌الله خامنه‌ای) اول مارس 2022 سخنانی از جمله در مورد وضعیت اوکراین داشت که در آن امید به حمایت کشورهای غربی را سراب خوانده و خواستار عدم اتکا به آمریکا و اروپا شد. سه سال بعد، این سخنان به زبان اوکراینی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد.

روزنامه راسیسکایا گازیه‌تا نیز در این باره نوشت:‌ (حضرت آیت‌الله) خامنه ای، رهبر معظم ایران به زبان اوکراینی یادآور شد که غرب غیر قابل اطمینان است.

خبرگزاری آر.ب.کا. نیز نوشت: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم ایران در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) به زبان اوکراینی نوشت: حمایت کشورهای غربی از «دولت‌های دست نشانده» یک سراب است. کشورهایی که روی حمایت آمریکا و اروپا حساب می‌کنند باید به وضعیت کنونی اوکراین نگاه کنند.

روزنامه آنلاین ردوفکا نیز در مطلبی نوشت: پس از تبادل نظر تند بین ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید، سخنان سه سال قبل آیت الله خامنه‌ای رهبر ایران درباره بی‌اعتمادی به آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس به زبان اوکراینی بازنشر شد.
این روزنامه نوشت:‌ آیت الله خامنه‌ای اوایل مارس 2022 پس از شروع عملیات ویژه (روسیه در اوکراین)، واشنگتن را مقصر وضعیت فعلی کی‌یف دانست. در آن زمان، رهبر ایران ارتباطی بین آنچه در اوکراین می گذرد و حوادث افغانستان را یادآور شد.

بازنشر یک توئیت از رهبرانقلاب در رسانه‌های روسیه که برای سه سال‌ پیش است؛یک یادآوری مهم به اوکراین/عکس
به نوشته این روزنامه، رهبر ایران در آن زمان اقدامات آمریکا در امور داخلی اروپای شرقی و سازمان دادن انقلاب‌های رنگی را یادآور شد.

خبرگزاری ودوموستی نیز این عنوان را برای گزارش خود برگزید: (آیت‌الله) خامنه‌ای بی‌اعتمادی به آمریکا و اروپا را به زبان اوکراینی یادآور شد.

روزنامه کامرسانت نیز نوشت: آیت‌الله خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران، پستی را به زبان اوکراینی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد. او نوشت که نمی توان به حمایت کشورهای غربی تکیه کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان