به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ امین منوچهری مهجام اسبق استقلال در خصوص بازی تیم مقابل النصر اظهار داشت: باید از هواداران تشکر کرد که در بازی برابر النصر پرشور بودند و با تمام وجود پشت تیم قرار گرفتند. حضور هواداران آبی در ورزشگاه با وجود سرمایی که در تهران حاکم بود و باخت در دربی، تحسینبرانگیز است. بازیکنان در زمین نیز به دلیل برودت هوا شرایط سختی داشتند و وجود طرفداران بود که گرما را به ساق پای فوتبالیستها هدیه میداد.
وی در رابطه با عملکرد دروازهبان استقلال ادامه داد: بسیاری از عکسالعملهای حسینی مدیون شور هواداران بود و این که بازی را با کلینشیت پشت سر گذاشتیم، مایه فخر است. در این نبرد با تیمی حرفهای بازی داشتیم که تمام روشها را برای دور زدن دفاع از بر بود. حسینی روز خوبی را پشت سر گذاشت و موقعیتهایی که روی دروازه نماینده کشورمان به وجود آمد، به دلیل روند معمول هر بازی فوتبال است.
بازیکن سابق تیم فوتبال استقلال افزود: در تیم استقلال بازیکن تمامکننده و کسی که مهره آخر تیم را به حرکت دربیاورد، نداریم. از اول فصل نیز گفتهام که استقلال با بازیکنی که حرف آخر را میزند، تکمیل میشود. بردن النصر راحتتر از پیروزی مقابل الریان بود اما مشکلات داخلی استقلال سبب این اوضاع شد و تغییر بیوقفه سرمربی و کادر مدیریتی مانع کسب برد در این دیدار توسط ما بود.
منوچهری خاطرنشان کرد: در مجموع مقابل تیم سعودی بازی قابل قبولی را به نمایش گذاشتیم و هواداران را در سطح آسیایی سربلند کردیم. تمام امیدمان به کسب هر سه امتیاز در بازی برگشت است و میدانیم که در این مصاف نیز بازیکنان آبیپوش سنگ تمام میگذارند.
253 258