برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه بهتر است از گوشت تازه گوسفندی استفاده کنید . مواد لازم در تهیه باقالی پلو با ماهیچه ترکیبی خاص از دسته غلات ، سبزیجات ، فیبر و پروتئین را به وجود آورده و این غذا را غذایی کامل و مناسب ساخته است.
باقالی پلو با ماهیچه جزء غذاهای پرطرفدار و محبوب در میان ایرانیان است که حتی آن را در مهمانی های بزرگ و رسمی و جمع های خانوادگی تهیه و سرو می کنند. مخلوط پلو و شوید و باقلا طعم و بوی فوق العاده ای به این غذای لذیذ می بخشد و ماهیچه ی تازه گوسفندی لذیذی و طعم آن را دو برابر می کند. باقالی پلو با ماهیچه غذایی سرشار از خاصیت و مفید برای بدن است. ترکیب سبزیجات و غلات و پروتئین این غذا را به یک غذای کامل و مقوی تبدیل کرده است.
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و لذیذ
مواد لازم برای پخت باقالی پلو با ماهیچه :
1 – برنج : 1000 گرم
2 – ماهیچه گوسفندی : 500 گرم
3 – باقالی تازه : 300 گرم
4 – شوید خشک : 150 تا 200 گرم
5 – پیاز متوسط : 2 عدد
6 – سیر : 6 حبه
7 – زعفران دم کرده برای تزیین : 4 قاشق غذاخوری
8 – نمک ، فلفل ، دارچین و زردچوبه : به میزان لازم
9 – روغن : به میزان لازم
10 – کره : 4 قاشق غذاخوری
طرز پخت و روش تهیه باقالی پلو با ماهیچه :
1 – برنج را از قبل شسته و بگذارید چند ساعتی در آب و نمک خیسانده شود.
2 -پیاز را خلال خلال کرده ، سپس در ماهی تابه مقداری روغن و چند قاشق کره بریزید تا گرم شود .
3 – بعد پیازها را اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا نرم و سبک شوند. ماهیچه را شسته به آن اضافه کنید.
4 – در قابلمه را ببندید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید اجازه دهید تا 10 دقیقه بدین صورت باشد و بعد ماهیچه را برگردانید ،
5 – چهار حبه سیر را خرد کرده و همراه فلفل و زردچوبه ، به ماهیچه اضافه کنید. چند لیوان آب درون قابلمه بریزید طوری که روی گوشت را نگیرد.
6 – سپس یک چوب دارچین درون قابلمه بیاندازید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت ها با حرارت کم پخته شوند.
7 – نزدیک 3 ساعت طول خواهد کشید تا گوشت ها پخته و نرم شوند. آب ماهیچه ها نیز باید گرفته شود و مقدار کمی آب در قابلمه بماند.
نکته : در این مدت اگر آب قابلمه کم شد و گوشت هنوز نپخته بود می توانید آب جوش اضافه کنید.
8 – باقالاهای تازه را شسته و دو لپه کرده، سپس همراه 2 حبه سیر و مقداری نمک و فلفل در مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند ، سپس اجاق گاز را خاموش کنید..
9 – قابلمه ای را پر از آب کنید ، برنج و مقداری روغن و نمک را داخل آب بریزید تا به جوش بیاید و آبکشش کنید.
10 – برنج آبکش شده را همراه شوید به باقالی اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
11 – ته قابلمه ای که پلو را می خواهید دم کنید کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه خود را کف قابلمه بگذارید و مخلوط برنج و شوید و باقلا را درون آن بریزید و یک لیوان آب گرم و مقداری روغن را مخلوط کرده روی باقالی پلو بریزید و آن را دم کنید.
ماهیچه آماده شده را در کنار باقالی پلو درون بشقاب بگذارید و با زعفران و ته دیگ آن را تزیین نمایید و باقالی پلو با ماهیچه را در کنار عزیزانتان نوش جان فرمایید.