ماهان شبکه ایرانیان

ناکامی ناپولی در برابر کومو؛ اینتر به صدر جدول سری‌آ بازگشت

تیم فوتبال ناپولی با شکست دو بر یک مقابل کومو، صدر جدول سری‌آ را به اینتر تقدیم کرد. اینتر با ۵۷ امتیاز به صدر جدول صعود کرد و ناپولی با ۵۶ امتیاز در رتبه دوم قرار گرفت.

تیم فوتبال ناپولی با پذیرش شکست دور از انتظار دو بر یک مقابل کومو، صدر جدول رده‌بندی سری‌آ ایتالیا را به اینتر تقدیم کرد.

به گزارش ایرنا، دیدار تیم‌های کومو و ناپولی در چارچوب هفته بیست‌وششم سری‌آ ایتالیا در ورزشگاه جوزپه سینگاگلیا و با قضاوت مانگانیلو برگزار شد و در نهایت با برتری کومو همراه شد.

در دقیقه هفتم، اشتباه مدافع ناپولی موجب شد تا دروازه این تیم مدعی به راحتی باز شود. شاگردان آنتونیو کونته در تیم ناپولی که رقابت سختی با اینتر برای قهرمانی دارند، در ادامه برای جبران گل خورده تلاش زیادی انجام داده و در دقیقه هفدهم توسط جیاکومو راسپادوری به گل رسیدند تا نیمه نخست با تساوی یک - یک همراه شود.

در نیمه دوم و در حالیکه انتظار می‌رفت ناپولی برای برتری به آب و آتش بزند، اما این کومو بود که در دقیقه 77 توسط آسانه دیائو به گل دوم رسید تا به یک پیروزی ارزشمند دست یابد.

کومو با این پیروزی، 28 امتیازی شد و در رتبه سیزدهم قرار گرفت و ناپولی نیز 56 امتیازی باقی ماند تا صدر جدول را به اینتر تقدیم کند. اینتر هم اکنون، 57 امتیازی است.

در دیگر دیدار امروز و از ساعت 23:15 دقیقه، یوونتوس در زمین کالیاری به میدان می‌رود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان