ماهان شبکه ایرانیان

تقویت ارتش لبنان/ وعده ارسال نفربر و پشتیبانی عملیاتی از سوی فرانسه

ایسنا : امانوئل ماکرون در پی رایزنی‌های تلفنی با رهبران آمریکا و اسرائیل، از تدوین طرحی برای جلوگیری از گسترش جنگ در لبنان خبر داد و بر توقف درگیری‌ها و تقویت نقش دولت لبنان در کنترل امنیت تأکید کرد.

تقویت ارتش لبنان/ وعده ارسال نفربر و پشتیبانی عملیاتی از سوی فرانسه

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه شامگاه پنجشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «برای لبنان، ما باید اقدام کنیم. باید همه کارها را انجام داد تا از کشیده شدن دوباره این کشور به جنگ جلوگیری شود.»

ماکرون پس از  رایزنی تلفنی با رئیس‌جمهور و رئیس پارلمان لبنان گفت: «مردم لبنان حق دارند از صلح و امنیت برخوردار باشند مانند هر شخص دیگری در خاورمیانه.»

وی افزود: «برای توقف جنگ و جلوگیری از بدترین حالت، امروز پس از گفت‌وگوهایم با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل با بالاترین مقامات لبنانی دیدار می‌کنم تا طرحی برای پایان دادن به عملیات نظامی که حزب‌الله و اسرائیل در حال حاضر در دو طرف مرز انجام می‌دهند، تدوین کنم.»

رئیس‌جمهور فرانسه با بیان اینکه حزب‌الله باید فورا شلیک به اسرائیل را متوقف کند، گفت: «اسرائیل باید از هرگونه مداخله زمینی یا عملیات گسترده در خاک لبنان خودداری کند. مقامات لبنانی به من وعده داده‌اند که کنترل مواضع حزب‌الله را به دست بگیرند و مسئولیت کامل امنیت را در سراسر قلمرو ملی بر عهده بگیرند. من از آنها حمایت کامل خود را اعلام می‌کنم.»

ماکرون تاکید کرد: «فرانسه همکاری خود را با نیروهای مسلح لبنان تقویت خواهد کرد و نفربرهای زرهی و همچنین پشتیبانی عملیاتی و لجستیکی را در اختیار آنها قرار خواهد داد. نیروهای فرانسوی همچنین در چارچوب نیروهای سازمان ملل متحد در لبنان نیز به ماموریت خود در جنوب این کشور ادامه می‌دهند.»

وی درباره غیرنظامیان لبنان که در پی حملات رژیم صهیونیستی آواره شده‌اند، گفت: «با نگرانی از آوارگی ده‌ها هزار غیرنظامی لبنانی که در حال حاضر از جنوب فرار می‌کنند، تصمیم گرفته‌ام فورا کمک‌های بشردوستانه برای آنها ارسال کنم. چندین تُن دارو به همراه سایر کمک‌ها در حال ارسال است. این گواهی بر دوستی مردم فرانسه با لبنانی‌ها است.»

امانوئل ماکرون خاطر نشان کرد: «در این لحظه خطرناک از نخست‌وزیر اسرائیل می‌خواهم که جنگ در لبنان را تشدید نکند و از مقامات ایرانی می‌خواهم که لبنان را بیش از این درگیر جنگی نکنند که متعلق به آنها نیست.»

وی افزود: «حزب‌الله باید سلاح‌های خود را کنار بگذارد، به منافع ملی احترام بگذارد، نشان دهد که یک گروه شبه‌نظامی تحت فرمان خارجی نیست و به لبنانی‌ها اجازه دهد تا برای حفظ کشور خود گرد هم آیند.»

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان