طرز تهیه املت دنور
آشپزخانه نمناک
پخت :15 دقیقه
زمان آماده سازی مواد:30دقیقه
مناسب برای 1 نفر
مواد لازم:
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده 1/4 فنجان
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1/4 فنجان
فلفل دلمه ای سبز خرد شده 1/4 فنجان
کره 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
کالباس خرد شده 1/4 فنجان
پنیر چدار 100 گرم
شیر 1/2 فنجان
طرز تهیه:
فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون ها را با روغن زیتون کمی تفت می دهیم تا نرم شود. تخم مرغها را در یک کاسه خوب هم می زنیم به همراه شیر ونمک و فلفل تا یک مایه یک دست شود.
کف ماهی تاب را چرب کرده وقتی کره داغ شد نیمی از مایع تخم مرغها را کف آن می ریزیم تا سفت شود.
فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون را در گوشه تخم مرغها می ریزیم و رو آن را با پنیر چدار رنده شده می پوشانیم و نیمه دیگه تخم مرغها رو روی آنها بر می گردانیم.
در تابه را می گداریم برای چند دقیقه تا پنیر آب بشه. در نهایت در ظرف مورد نظر سرو می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد املت دنور
املت دنور جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
املت دنور را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه املت دنور یک صبحانه معرکه