ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ماست خیار مجلسی با طعم به یاد ماندنی

اگر علاقه مند به دستورهای جدید پیش غذا هستید در این قسمت با طرز تهیه ماست خیار مجلسی همراه ما باشید. این ماست و خیار طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه ماست خیار مجلسی با طعم به یاد ماندنی

ماست و خیار یکی از چاشنی‌ ها و پیش غذاهای قدیم و اصیل بوده که در سفره‌ های ایرانی وجود دارد. شما می‌ توانید در ادامه این بخش با طرز تهیه ماست و خیار مجلسی با یک دستور ساده آشنا شوید.

طرز تهیه ماست و خیار

طرز تهیه ماست خیار به روش مجلسی:

این پیش غذا در عین اینکه سالم و مقوی است، طعم فوق العاده‌ای داشته و در کنار انواع غذا به ویژه پلوها و خورشت‌ ها طعم فوق العاده‌ای دارد. شما با طرز تهیه ماست با سیر و تارت ماست در لینک آشنا می شوید.

مواد اولیه:

  • ماست چکیده یا خامه ای: 200 گرم
  • سیر: 1 حبه
  • خیار: 1 عدد
  • فلفل و نمک: به مقدار لازم
  • پیازچه: 4 ساقه
  • نعناع: 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

برای آماده کردن این پیش غذا ابتدا باید خیار را شسته و پوست کنید. خیار پوست گرفته را به صورت نگینی خرد کرده و درون ظرفی بریزید. در صورت دلخواه می‌ توانید خیار را با استفاده از رنده درشت هم رنده کنید. پیازچه‌ ها را پاک کرده بشورید و بعد از اینکه آب اضافی آن کشیده شد، ساطوری کرده و به مواد خود اضافه نمایید.

دستور تهیه ماست و خیار

روی مواد مقداری ماست چکیده یا ماست خامه‌ ای بریزید و خوب هم بزنید. میزان ترشی ماست به ذائقه شما بستگی داشته اما برای یک ماست و خیار مجلسی چکیده بیش از حد نباید ترش باشد.

اگر چکیده ندارید، می‌ توانید از ماست معمولی با ترکیب ماست خامه‌ ای یا مقداری خامه استفاده نمایید. افزودن خامه به دلیل بالا بردن چربی و لذیذتر شدن ماست و خیار است.

حالا نوبت به طعم دهنده‌ ها و چاشنی‌ ها می‌ رسد. ما برای چاشنی از فلفل سیاه مقداری نمک و نعناع استفاده می‌ کنیم. اگر نعنای تازه ندارید، می‌ توانید نعنای خشک را پودر کرده و روی ماست بریزید.

در صورتی که نعنای تازه دارید، برگ‌ های نعناع را پاک کرده ساطوری و خرد کنید و به مواد ماست و خیار خود اضافه نمایید. حالا مواد را خوب هم زده تا کاملاً یکدست شود.

رسپی ماست و خیار

برای اینکه مواد ماست و خیار شما به خوبی مزه‌ دار شود. باید از چند ساعت قبل آن را آماده کنید و روی مواد یک درپوش یا یک سلفون قرار داده و درون یخچال بگذارید تا هم خنک شود و هم مواد به خوبی به یکدیگر مزه دهد.

در مرحله نهایی برای تزیین کردن ماست و خیار خود می‌ توانید از چند برگ نعنای تازه استفاده کنید. این کار زیبایی ویژه‌ ای به پیش غذای شما می‌ دهد. استفاده از مقداری گل محمدی برای تزیین و دیزاین کردن روی سطح ماست هم ایده جذابی است .

در برخی از موارد میزان سیر و پیازچه را در این پیش غذا تغییر می کند. شما بنا به ذائقه خود می‌ توانید از یک حبه سیر بیشتر استفاده کنید و یا حتی می‌ توانید پیازچه را در این رسپی حذف نمایید.

این پیش غذا را در کنار انواع خورشت و پلو می توانید، نوش جان کنید.  این پیش غذا سالم بوده و در برخی از موارد می توانید با نان برشته شده هم به صورت میان وعده ای سالم نوش جان نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان