یکی از روش های آب رسانی پوست پا کفساپی یا پدیکور پا می باشد. این کار نوعی لایه برداری پوست نیز محسوب شده و باعث آبرسانی قوی به پا می شود. در ادامه مطلب قصد داریم به آموزش کفسابی پا بپردازیم. با ما همراه باشید.
آموزش کفسابی پا یا پدیکور کف پا
کفسابی پا یا پدیکور پا علاوه بر جنبه زیبایی شناختی سبب می شود راحت تر گام بردارید. ضمنا پدیکور برای ناخن ها نیز استفاده می شود البته روش انجام آن کمی متفاوت است. کفسابی پا می تواند در بهبود زانو درد، کمر درد و درد ناحیه لگن مفید باشد.
همچنین می تواند فرایند راه رفتن را تسهیل نماید. به کمک کفسابی پا لایه های بیرونی روی پوست مثل پینه و ترک های پا از بین می رود. ایجاد پینه و عدم مراقبت از پا می تواند سبب قرمزی، درد و حساسیت های مختلف در پا شود.
بنابراین کفسابی پا موثر است همچنین این کار جریان خون را افزایش می دهد. البته پدیکور پا برای افراد مبتلا به دیابت و نوروپاتی مناسب نیست. در ادامه مطلب قصد داریم به آموزش کفسابی پا و ابزارهای مورد نیاز این کار بپردازیم. با ما همراه باشید.
همچنین در صورت تمایل برای آشنایی با نحوه لایه برداری پوست کف پا و کفسابی پاشنه پا با کلیک روی لینک ها از این مقالات نیز بازدید نمایید.
برای کفساپی پا به چه ابزاری نیاز است؟
کفسابی پا نوعی لایه برداری پوست است که حس سبکی را به پا می دهد. همچنین سبب آبرسانی قوی کف پا می شود. از جمله ابزارهای مورد نیاز در آموزش کفسابی پا عبارت است از:
- کاسه آب یا حوضچه: یک کاسه یا یک حوضچه آب برای کفسابی پا نیاز است تا پاها را برای مرطوب شدن، داخل آن قرار دهید.
- رنده پا: رنده پا برای جدا کردن پینه های پا و هر گونه پوست اضافی روی کف پا مناسب است.
- سوهان پا: سوهان پا یا سمباده کاغذی باعث صاف و یکدست شدن پوست پا می شود. اگر پینه پای فرد عمیق نیست، می توان فقط از سوهان پا استفاده و رنده را به کار نبرد.
- آب گرم: آب موجود در کاسه بایستی گرم باشد، آب داغ پا را می سوزاند. ولی آب گرم سبب می شود تا پوست شل و نرم شود. ضمنا مقداری نمک نیز باید به این آب جهت ضد عفونی کردن اضافه شود.
- صابون یا شامپو: صابون و شامپو نیز در فرایند کفسابی پا برای نرم کردن پا به کار می رود.
- حوله تمیز: بعد از اتمام کفسابی باید پاها را با حوله تمیز خشک نمایید.
- سنگ پوکه: سنگ پوکه یا سنگ پا برای پاشنه مورد استفاده قرار می گیرد.
مراحل کفسابی پا به چه صورت است؟
اگر تمایل دارید در سالن های زیبایی کفسابی پا را انجام دهید حتما به مراکز معتبر مراجعه کنید و دقت کنید که ابزارهای مورد استفاده بهداشتی و حتما یکبار مصرف باشند. همچنین توجه کنید ابزارهایی مثل سوهان ناخن، رنده و … کاملا تمیز و ضد عفونی شده باشند.
اگر می خواهید خودتان نسبت به انجام این کار اقدام کنید بعد از تهیه ابزار لازم کفسابی پا مراحل زیر را طی کنید:
1. ابتدا آب گرم و صابون را آماده کنید. آب خیلی داغ نباشد. آب گرم باعث می شود سلول های مرده پوست نرم شوند. همچنین می توان از قرص های پدیکور، نمک اپسوم، نمک دریا، کوکتل و روغن هایی مانند روغن زیتون استفاده که در آب حل می شوند.
2. بعد از تهیه آب گرم و محلول مورد نظر یک ربع پاها را داخل آن قرار دهید. در این حالت پوست پا کمی نرم می شود. در این مرحله با ماساژ پا بخش های ضخیم و پینه بسته که پر از سلول های مرده هستند جداسازی می شوند.
3. سپس پا را از آب خارج کرده و با حوله تمیز خشک کنید. دقت کنید پوست پا کاملا خشک نشود. زیرا کشیدن سوهان یا رنده روی پا باعث سوزش و درد و حتی خونریزی می شود.
4. در ادامه رنده را به آرامی و به شکل یک طرفه روی بخش هایی از کف پا که پینه بسته و ضخیم شده بکشید. این کار به آرامی و ملایمت صورت گیرد. بخش هایی از پوست پا که صاف و نازک است را رنده نکشید و رنده را به سمت عقب و جلو نبرید که خطرناک است.
5. در این مرحله باید از سوهان پدیکور استفاده شود. بخش هایی که نیاز است سوهان کشیده شود به حالت عقب و جلو سوهان بکشید. برای راحتی کار مچ پا را نگه دارید. این کار را تا حدی ادامه که حس صافی پوست ایجاد شود. این حس با لمس کردن پوست پا درک می شود.
6. برای کامل شدن فرایند کفسابی پا مجددا این مراحل ذکر شده را تکرار کنید.
7. در نهایت هر نوع پوست اضافی را از روی پا با پارچه تمیز پاک کنید. بعد از اتمام لایه برداری کف پا، به منظور آبرسانی نیز از مرطوب کننده یا لوسیون مخصوص پا استفاده شود. روغن های طبیعی و گلیسیرین هم مناسب هستند. کفسابی نوعی درمان ترک پاشنه پا هم محسوب می شود.
انواع روش های کفسابی پا
برای کفسابی پا روش های مختلفی وجود دارد که هر یک با ویژگی های خاصی همراه است. از جمله این روش ها عبارت است از:
کفسابی معمولی
این روش ساده ترین روش کفسابی پا به شمار می رود. در این روش همه مراحل پدیکور پا اعم از شستشو، ماساژ، سوهان، رنده و کرم مرطوب کننده استفاده می شود. می توان این نوع کفسابی را در منزل انجام داد.
کفسابی اسپا
در این روش مراحل کفسابی معمولی با امکانات بیشتری صورت می گیرد. در این روش موقع خشک کردن پا از حوله مخصوص و گرم استفاده می شود. ضمنا از پارافین برای پدیکور عمیق بهره گرفته می شود. هزینه این روش بیشتر از کفسابی معمولی است.
کفسابی پارافین
این روش برای افرادی مناسب است که ترک های شدید در پوست پا دارند. به این ترتیب که پا داخل موم پارافین قرار گرفته بعد روی آن کیسه می کشند تا نرمی و پارافین به درون پا نفوذ کند. در پارافین تراپی پاها به طور عمیق آبرسانی و مرطوب می گردند.
کفسابی پدی ژل
پدی ژل نوعی پودر مثل نمک دریایی است که کار لایه برداری را انجام می دهد. با این تفاوت که وقتی درون آب ریخته می شود حالت ژله ای و نرم پیدا می کند. به این ترتیب فرد حس خوبی دارد. این محصول جهت رفع پوست خشک کف پا بسیار مناسب است.
پدی ژل در رایحه های مختلفی در بازار یافت می شود. هر یک از آن ها حاوی مواد مغذی و روغن گیاهی مختلف هستند که مناسب یک نوع پوست بوده و سبب لطافت بیشتر پوست پا می شوند.