ماهان شبکه ایرانیان

هتل صخره ای خرم آباد بین المللی ساخته خواهد شد

سرمایه گذار پروژه هتل صخره ای خرم آباد گفت : باتوجه به کمبود هتل در استان هتل صخره ای در خرم آباد بین المللی ساخته خواهد شد .

هتل صخره ای خرم آباد بین المللی ساخته خواهد شد

سید احمد موسوی : به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، دکتر علی دولتشاهی در حاشیه دیدار استاندار لرستان از پروژه هتل صخره ای به خبرنگار خبرآنلاین گفت : تنها دلیل تاخیر در تکمیل این پروژه عدم همکاری مدیران مرتبط با این پروژه و تاخیر در صدور مجوزها بوده که سالهاست تکمیل  این طرح را با مشکل مواجه نموده است .

وی افزود : تکمیل این پروژه یکی از مطالبات مهم و بحق مردم خرم آباد است و بهمین دلیل در تکمیل آن تا مرحله بهره برداری  مصمم خواهم بود .

دولتشاهی تاکید کرد : علی رغم خسارات فراوان میلیاردی که در اثر توقف اجرای طرح به ما وارد شده اما تابحال هیچگونه امتیاز یا تسهیلاتی از دولت برای این پروژه یا سایر طرحهای دیگر دریافت نکرده ام و صرفاً دلیل اصرار بر تکمیل این پروژه بخاطر قولی بوده که به مردم شهرم داده ام و علی رغم همه موانع ایجاد شده توسط برخی مدیران اما تاکنون در اجرای این پروژه پشیمان نبوده و نیستم و در صورت برطرف شدن موانع ایجاد شده ،  این پروژه در مدت زمان کوتاهی به بهره برداری خواهد رسید .

سرمایه گذار پروژه هتل صخره ای که از خیرین و کارآفرینان کشور می باشد تصریح کرد :  احداث هتل صخره ای باتوجه به نیاز استان و توسعه بخش گردشگری بصورت بین المللی خواهد بود و لذا به همه همشهریان خرم آبادی این نوید را خواهم داد که هتلی در شان و قدمت لرستان کهن احداث خواهیم نمود.

لازم به ذکر است پروژه هتل صخره ای در حدود 9 طبقه در مرحله نماکاری می باشد که چند سالی بعلت برخی موانع و اختلاف با راه و شهرسازی بر مقدار راه دسترسی با کندی پیش می رفت اما با دستور سید سعید شاهرخی استاندار لرستان روند تکمیل این طرح از سر گرفته شد .

هتل صخره ای خرم آباد بین المللی ساخته خواهد شد

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان