ماهان شبکه ایرانیان

پلوی اروپایی غذایی خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان

برنج را آبکش کنید. آن‌گاه در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. سپس فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌ی کاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید.

سرویس سبک زندگی فردا: این دستور خوشمزه را به نقل از بیتوته بخوانید.

 

طرز تهیه پلوی اروپائی

 

مواد لازم برای پلوی اروپائی برای 2- 4 نفر:


برنج 2 پیمانه
روغن به میزان لازم
پیاز خردکرده 1 عدد متوسط
فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خردکرده 1 عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خردکرده 1 عدد
فیله‌ی گوجه فرنگی 1 پیمانه
نمک، فلفل به میزان لازم
ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
میگوی پاک کرده 300 گرم
سرکه 1 قاشق سوپخوری

 
طرز تهیه پلوی اروپائی:


برنج را آبکش کنید. آن‌گاه در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. سپس فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌ی کاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان کافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سرکه و نمک را درون آب بریزید و به مدت 2 دقیقه بپزید.

آنگاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایه‌ی فراهم کرده، بیفزائید. اکنون در قابلمه‌ی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایه‌لایه، در آن بریزید و دم کنید. اینک پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان