ارمنی پلو یکی از انواع پلوهای خوشمزه بوده که شما در این قسمت نحوه تهیه آن را مطالعه خواهید کرد. در این بخش با طرز تهیه ارمنی پلو که یک پلوی ویژه و ساده است، آشنا می شوید.
نحوه طبخ ارمنی پلو:
شما می توانید این پلو را با ترکیب برنج و مرغ تهیه کرده همچنین می توانید از رون یا سینه مرغ به صورت دلخواه در این غذا استفاده کنید. شما در لینک با طرز تهیه پلو چغاله و پلو شاه عباسی با طعم های ویژه آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- بال مرغ: 8 عدد
- پیاز: 1 عدد
- برنج: 4 پیمانه
- زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش: 1 دوم فنجان
- فلفل، نمک، پودر سیر: به میزان لازم
- کره و روغن زیتون: به میزان لازم
طرز تهیه ارمنی پلو:
آماده کردن این پلو بسیار ساده بوده ابتدا باید مرغ را پاک کرده بشورید و بعد از آنکه آب آن کشیده شد، درون روغن کمی سرخ کنید. برنج را نیز از شب قبل شسته به خوبی تمیز کنید و روی آن آب ریخته و به همراه نمک آن را خیس کنید تا دانه های برنج بلند شود.
بهتر از قبل از پخت مرغ آن را مرینیت و مزه دار کنیم. برای این کار می توانید از پیاز، زعفران، فلفل و ادویه ها استفاده کنید. ابتدا مرغ را با زعفران به خوبی ماساژ داده و نیم ساعت درون یخچال قرار دهید. در ادامه آن را خارج کرده و بعد از آنکه زعفران به خورد مرغ ها رفت، پیاز، زردچوبه، فلفل و نمک و آبلیمو را به آن اضافه کرد و زمان دهید تا مزه دار شود.
بعد از اینکه مرغ ها به مدت 2 الی 3 ساعت درون یخچال استراحت کرد، آنها را از یخچال خارج کرده و درون روغن سرخ کنید. در قسمت بعدی برنج را به همراه آب روی حرارت قرار داده و بعد از نرم شدن آن را آبکشی نمایید.
می توانید برنج را دو قسمت کرده و بخشی از آن را با زعفران مزه دار کنید. برای آماده کردن این پلو می توانیم از بال مرغ نیز استفاده نمایید. کف قابلمه ای را ته دیگ قرار داده مقداری از برنج ها را ریخته بال ها را روی آن قرار دهید و نیمی دیگر از برنج ها را روی آن بریزید .حالا دمکنی قرار داره و روی حرارت بگذارید.
طرز تهیه ارمنی پلو به همین سادگی بوده و با این دستور می توانید یک پلوی ویژه خوشمزه داشته باشید. برای روی پلو نیز می توانید از مقداری کنجد استفاده کنید که طبخ آن را بسیار بهتر می کند. ارمنی پلو غذای ویژه خوشمزه بوده که دستور تهیه ساده ای دارد. شما می توانید با نحوه تهیه این پلوی ویژه در این قسمت همراه ما باشید.
شما می توانید انواع دیگری از پلوهای محلی خانگی را با همین روش ها در منزل تهیه کنید. برای پخت می توانید از مرغ گوشت استفاده کنید. برای تزیین روی این پلو نیز می توانید از زرشک خلال پسته و خلال بادام هم استفاده کنید.