عدس جزو یکی از حبوبات مفید و مقوی است که به دلیل پخت سریع و نفخ کم، پرطرفدار است و چون طعم خوبی به برنج می دهد عدس پلو یکی از غذاهای محبوب است. از این رو، اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که تمایل به تهیه عدس پلو لبنانی دارید بهتر است تا پایان مطلب، طرز تهیه عدس پلو لبنانی همراه ما باشید.

طرز تهیه عدس پلو لبنانی با طعم بی نظیر
عدس پلو لبنانی جزو غذاهای پرادویه است که با ادویه های زیادی طبخ می شود و مزه متفاوتی نیز دارد که مانند ماش پلو بوشهری و عدس پلو با سویا یا پرطرفدار و محبوب است و با یک سری مواد ساده به راحتی می توانید تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
- برنج : یک و نیم پیمانه
- عدس : یک و نیم پیمانه
- پیاز : چهار عدد
- آرد : سه قاشق غذاخوری
- زیره : سه قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز : یک قاشق غذاخوری
- شکر : یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
- دارچین و زردچوبه : به مقدار کافی
- روغن : به مقدار کافی
نحوه تهیه
به منظور تهیه عدس پلوی خوشمزه ابتدا برنج را شسته و از شب قبل با آب و نمک خیس کنید سپس کمی روغن داخل آن ریخته و اجازه دهید روی حرارت باشد.
حالا زیره و تخم گشنیز را به شکل پودر شده ریخته و به مدت یک دقیقه تفت داده تا بوی آن خارج شود سپس زردچوبه، دارچین و فلفل را هم اضافه کنید سپس، آب برنج را ریخته و برنج را داخل قابلمه بیفزایید.
در مرحله بعدی عدس را نیز که از قبل با کمی آب پخته اید را به همراه آب آن به برنج بیفزایید. در صورتی که آب عدس به اندازه ای باشد که روی برنج را به اندازه یک بند انگشت آب بگیرد نیازی به افزودن آب اضافی نمی باشد، در غیر اینصورت به آن آب اضافه کنید.
حالا به آب نمک بیفزایید و اجازه دهید تا آب برنج تمام شود سپس، روی قابلمه دمکنی گذاشته و روی حرارت خیلی کم بگذارید تا برنج دم بکشد.
حالا در این فاصله که برنج در حال دم کشیدن است پیاز را شسته و پوست بگیرید و به شکل خلالی خرد کنید و به آن آرد بیفرایید و مخلوط نمایید سپس، داخل تابه نصف پیمانه روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود.

در مرحله پایانی به آن، پیازها را بیفزایید تا خوب سرخ شود و بعد نصف پیاز را به برنج در حال دم بیفزایید و نصف دیگر را نیز به منظور تزیین عدس پلو، در زمان سرو استفاده نمایید، نوش جان.