ریحان پلو به عنوان یک غذای خوشمزه و متفاوت محسوب می شود که در تهیه آن از گیاهان معطر و گوشت استفاده می شود و نحوه تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است. بنابراین، اگر تمایل به تهیه این غذای خوش طعم دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه ریحان پلو همراه ما باشید.
طرز تهیه ریحان پلو با طعم عالی
نحوه ریحان پلو مانند عدس پلو با گوشت چرخ کرده و شوید پلو با تن ماهی بسیار ساده می باشد و جزو غذاهای پرطرفدار است فقط کافی است در تهیه آن کمی دقت و سلیقه به خرج دهید تا بتوانید این غذای خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید، در ادامه دستور پخت آن را به شما عزیز آموزش می دهیم.
مواد لازم
- برنج : دو پیمانه
- گوشت چرخ کرده گوساله : دویست و پنجاه گرم
- پیاز خرد شده : دو عدد
- ریحان تازه : صد و بیست گرم
- سیب زمینی نگینی خرد شده : یک عدد
- نعناع خشک : بیست و پنج گرم
- مرزه خشک : بیست و پنج گرم
- زردچوبه : یک قاشق غذا خوری
- دارچین : یک قاشق مرباخوری
- زنجبیل پودری : یک قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه : یک قاشق غذاخوری
- پودر سیر : یک قاشق غذا خوری
- کره : سی گرم
- نمک، آب، روغن : به مقدار لازم

دستور تهیه
در نحوه تهیه ریحان پلو، ابتدا ریحان، مرزه و نعنا را تمیز کرده و بشویید و بعد این سبزی را داخل آبکش بگذارید و اجازه دهید آب اضافی آن کاملاً گرفته شود.
حالا سبزی ها را خرد کنید و سیب زمینی را نیز پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد نمایید و بعد آن ها را شسته و روی دستمال گذاشته تا خشک شود.
در مرحله بعدی پیازها را پوست گرفته و نگینی خرد نمایید و داخل قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شوند.
حالا سیب زمینی خرد شده را بیفزایید و به مدت ده دقیقه تفت داده تا نرم شوند سپس به مخلوط پیاز و سیب زمینی گوشت چرخ کرده بیفرایید و به مدت ده دقیقه تفت داده تا گوشت پخته شود.
در مرحله بعدی زردچوبه، دارچین، زنجبیل، فلفل سیاه و پودر سیر را به مخلوط در حال پخت بیفزایید و هم بزنید.
حالا سبزی های خرد شده به مواد قابلمه افزوده و به مدت ده دقیقه تفت دهید تا نرم شوند سپس برنج را با کمی نمک خیس کرده و بعد آب اضافی آن را دور ریخته و به مواد داخل قابلمه بیفرایید.
در مرحله بعدی مواد را به آرامی هم زده تا برنج به خوبی مخلوط شود و بعد دو و نیم پیمانه آب بیفرایید و کمی نمک بزنید سپس اجازه دهید برنج نرم شود و پس از نرم شدن برنج درب قابلمه را گذاشته و حرارت را کم کرده و اجازه دهید ریحان پلو به مدت بیست تا سی دقیقه دم بکشد.

در مرحله پایانی از دستور تهیه ریحان پلو خوشمزه روی ریحان پلو کمی کره ریخته و به مدت چند دقیقه دیگر روی حرارت کم اجازه دهید دم بکشد. نوش جان.