مواد لازم برای آش امام
- لوبییا قرمز
- بلغور
- برنج
- پیاز داغ
- ماش
- عدس
- لوبیا چشم بلبلی
- فلفل سبز
- آب گوشت
- روغن
- نمک
- گوشت
- دارچین
طرز تهیه آش امام قزوین
نیم واحد لوبیا قرمز را جدا + بلغوروبرنج آشی شسته شده(هر کدام نیم واحد) را با هم از شب قبل خیس می گذاریم. ته قابلمه پیاز داغ را آماده و مقداری برای روی کار برمی داریم + لوبیا قرمزآبکش شده+ بلغور و برنج با آبش +ماش،عدس،لوبیا چشم بلبلی از هر کدام نیم واحد را اضافه +یکی دو تا فلفل سبزو می گذاریم تا بپزند + آب گوشت+روغن+نمک+ اگر لازم داشت فلفل+کمی زردچوبه تا جا بیفتد. می توان گوشت را بعد از خوب پختن، له کرده و ریش ریش ٬سپس تفت داده + دارچین + پیاز داغ روی ظرف سرو بچینیم.
برای لعاب انداختن آش امام، اگر آرد می خواست ٬اول در آب سرد حل٬بعد به آش اضافه می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد آش امام
آش امام جزو غذای محلی - قزوین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش امام را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه آش امام قزوین