ماهان شبکه ایرانیان

کانتورینگ دندان چه مزایا و معایبی دارد؟

کانتورینگ دندان با هدف تغییر شکل دندان های نامتناسب و اصلاح طرح لبخند صورت می گیرد. برای اطلاع از مزایا و معایب این کار با این مطلب از آرگا همراه باشید.

کانتورینگ دندان چه مزایا و معایبی دارد؟

در صورتی که از اندازه یا فرم دندان های خود رضایت ندارید و به دنبال اصلاح طرح لبخند خود هستید کانتورینگ دندان روشی مناسب برای زیبایی دندان ها به شمار می رود. در ادامه مطلب قصد داریم به مزایا و معایب این روش از زیبایی دندان اشاره نماییم.

مزایا و معایب کانتورینگ دندان

کانتورینگ دندان یا اناملوپلاستی نوعی عمل زیبایی دندان است که هدف آن تغییر شکل دندان های ناهماهنگ برای اصلاح طرح لبخند می باشد. در حالی که محدودیت هایی برای اناملوپلاستی وجود دارد این درمان می تواند دندان های خیلی بلند را کوتاه نموده، بریدگی و ترک ها و حفره های جزئی مینای دندان را رفع و دندان ها متقارن تر شوند.

کانتور دندان درد خاصی نداشته و قابل تحمل است. همچنین پس از انجام آن به مراقب خاصی نیاز نیست ولی باید همچنان سلامت دندان به طور دوره ای چک شود. بنابراین اگر از فرم یا اندازه دندان های خود راضی نیستید کانتور یا تغییر شکل مینای دندان روش مناسبی برای زیبایی بخشیدن به دندان ها محسوب می شود.

تغییر شکل مینای دندان جهت فرم دهی به دندان توسط سوهان ملایم برای ایجاد اندازه، شکل و سطح هماهنگ تر می باشد. در ادامه با مزایا و معایب کانتور دندان و نحوه انجام این روش زیبایی بیشتر آشنا می شوید.پ

کانتور دندان چگونه انجام می شود؟

کانتور دندان روش ساده ای بوده و در آن بخشی از مینای دندان برای تغییر شکل دندان حذف می شود. این روش زیبایی دندان سبب اصلاح معایب دندانی شده تا ظاهر دندان متقارن شده و بهبود یابد. دندانپزشک به کمک نوعی سوهان یا لیزر مینای دندان را تراش می دهد.

همانطور که می دانید مینای دندان بیرونی ترین لایه و سخت ترین لایه دندانی است که از آسیب دیدن داخل دندان جلوگیری می کند. از این رو کانتور ساختار دندان را تغییر داده و سریع و بدون درد انجام می شود. کانتور دندان به طی دوره نقاهت نیاز ندارد. دندانپزشک می تواند این کار را در یک بار ویزیت بدون استفاده از بی حسی موضعی انجام دهد.

فرم دهی دندان از طریق کانتور توسط دندانپزشک و در کلینیک های تخصصی صورت می گیرد. تراش دندان تنها در لایه بیرونی و مینای دندان صورت می گیرد. از آن جا که این لایه فاقد عصب بوده روشی بدون درد است. با این وجود اگر تردید دارید می توانید از دندانپزشک بخواهید که بی حسی موضعی استفاده کند.

برای تراش مینا و کانتور دندان در کنار مته های سنتی، لیزرهای تخصصی می تواند مینای دندان را تراش داده و از نوارهایی مثل سمباده برای کار در دو سمت دندان استفاده می شود. بعد از کانتور و تغییر شکل دندان، دندانپزشک پولیش دندان را انجام می دهد. این کار شامل صاف کردن و رفع تغییر رنگ از روی دندان می باشد تا ظاهر جذاب و براقی پیدا کند.

کانتور دندان چه مزایایی دارد؟

کانتور دندان مزایای بسیاری دارد. فرم دادن به مینای دندان یک روش زیبایی برای بهبود فرم دندان ها می باشد. همچنین طرح لبخند شما اصلاح می شود. از مزایای کانتور دندان عبارت است از:

  • در صورتی که دندان های فرد نامنظم و نامرتب باشند برای ردیف تر و مرتب شدن می توان از کانتور دندان استفاده تا دندان ها هماهنگ و متقارن تر شوند.
  • اگر دندان دچار ترک خوردگی، کج شدگی، شکستگی و لب پریدگی شده باشد سطح دندان از طریق کانتور با سایر دندان ها یک اندازه شدن و تیز بودن دندان رفع می شود. به نوعی دندان بد فرم ترمیم می شود.
  • از بین بردن نقص های جزئی و مرتب شدن دندان ها موجب جلوگیری از تجمع باکتری و ایجاد پوسیدگی می شود.
  • این روش نسبت به دیگر روش های زیبایی دندانپزشکی تقریبا مقرون به صرفه تر است.
  • اگر دندان قروچه دارید و هر شب دندان ها را موقع خواب روی هم فشار می دهید دندان ها ساییده شده و تغییر شکل پیدا می کنند ولی خوشبختانه از طریق کانتور می توان به دندان ها نظم بخشید.
  • به کمک کانتور دندان، ارتفاع دندان های غیر هم سطح هم اندازه می شود.
  • اگر دندان نسبت به لثه بلندتر باشد یا درست روی دندان های دیگر قرار نگیرد کانتور اندازه دندان ها را یکسان می نماید.
  • کانتور دندان برای کامپوزیت دندان به منظور فرم دهی به روکش دندان و تغییر شکل آن کاربرد دارد.

کانتور دندان چه معایبی دارد؟

مهم ترین کاربرد کانتور دندان فرم دهی به ساختار دندان و تراش مینا دندان است. به علت این که در این روش مینای دندان تراش پیدا می کند ضخامت آن در نقاطی که به تغییر شکل نیاز است محدود می شود. یعنی این روش می تواند مشکلات زیبایی جزئی دندان را ترمیم نماید و در برخی نواحی نمی تواند تغییرات بسیاری در ظاهر دندان ایجاد کند.

مورد بعدی این که در کانتور دندان مینای دندان ها نازک شده و خطر ساییدگی و بروز مشکلات مرتبط با آن مثل حساسیت دندان بیشتر می شود. از این رو داشتن پروسه مناسب مراقبت از دهان بعد از کانتورینگ اهمیت زیادی دارد.

مراقبت های بعد از کانتور دندان

برای دانستن این که کانتور دندان مناسب شما است یا خیر باید به دندانپزشک معتبر مراجعه شود. دندانپزشک با معاینه دندان ها و ضخامت مینا دندان بررسی می کند که آیا امکان تراش مینای دندان وجود دارد یا خیر. در صورت انجام کانتور زیبایی دندان به موارد زیر حتما دقت داشته باشید:

  • به کمک یک برس نرم و خمیر دندان به آرامی مسواک زدن را انجام دهید.
  • از جویدن نخ و مواد غیر خوراکی که می تواند به مینا دندان صدمه بزند، اجتناب کنید.
  • سیگار کشیدن یا محصولات تنباکو را فراموش کنید.
  • هر دو سال یک بار باید به دندانپزشک مراجعه شود.

چه مشکلات دندانی با کانتور رفع می شود؟

دقت کنید کانتور دندان یک عمل زیبایی است و برای تمام مشکلات دندانی مناسب نیست. از جمله مواردی که با کانتور دندان قابل رفع شدن نیستند عبارت است از:

از جمله مشکلات دندانی که با کانتور قابل رفع شدن هستند نیز عبارت است از:

  • دندان های نوک تیز
  • لب پر شدن جزئی دندان
  • دندان های خیلی بزرگ یا خیلی کوچک
  • شیار یا برجستگی روی دندان
  • دندان هایی که ارتفاع نامرتبی دارند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان