ماهان شبکه ایرانیان

ببینید ؛ زیباکلام: اگر به عقب برگردم باز هم در انقلاب شرکت می‌کنم

امروز به من و امثال من که در انقلاب حضور داشتیم می‌گویند پنجاه‌وهفتی... می‌گویند شما بابت آن کار یک عذرخواهی به نسل‌های بعدی بدهکارید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشست «چرا انقلاب کردیم؟» روز یکشنبه 7 بهمن 1403 در محل خبرگزاری خبرآنلاین برگزار شد. عباس ملکی دیپلمات سابق، محمدجواد مظفر ناشر و فعال فرهنگی و صادق زیباکلام استاد پیشین دانشگاه تهران که هر سه دارای سابقه مبارزات انقلابی بودند در این نشست چرایی وقوع انقلاب 57 را مورد بررسی قرار داد.

زیباکلام گفت: امروز به من و امثال من که در انقلاب حضور داشتیم می‌گویند پنجاه‌وهفتی و به آن حرکت تاریخی می‌گویند فتنه! می‌گویند شما بابت آن کار یک عذرخواهی به نسل‌های بعدی بدهکارید! می‌گویند گور بابای خودتان، خودتان به جهنم، نسل‌های بعدی را بدبخت کردید. تازه این برخوردِ مهربان‌ترین‌هاست، وگرنه که بقیه می‌گویند تیر چراغ برق و چنار خیابان انقلاب منتظرتان است که از آن‌ها آویزان و اعدام‌تان کنند.

او گفت اگر چرخ به عقب برگردد، من تمام آن‌ کارهایی را که در سال‌های 56، 57 و 58 انجام دادم دومرتبه تکرار می‌کنم چون عقیده دارم که انقلاب 57 درست بود. این را از فرط غرور و تعصب نمی‌گویم. هدف ما از آن مبارزه ولایت فقیه، حاکمیت روحانیت، صدور انقلاب و مرگ بر آمریکا و اسرائیل نبود، هدف ما انتخابات آزاد، بسته شدن زندان اوین و تبدیل آن به موزه، نداشتن زندانی سیاسی، آزادی مطبوعات و قلم و پاسخگو کردن حکومت بود. کدام‌یک از این اهداف غلط بود که من بگویم اگر چرخ به عقب برگردد، دیگر آن کار را نمی‌کنم؟! امروز به ما می‌گویند شما انقلاب کردید چون دنبال آب و برق مجانی بودید!

259

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان