ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کیک ماسالا خوشمزه و خوش پخت

شما علاقه مندان به آشپزی های خانگی در این قسمت با طرز تهیه کیک ماسالا محبوب آشنا می شوید. یک کیک با عطر دارچین و ترکیب خوشمزه که دستور ساده دارد.

طرز تهیه کیک ماسالا خوشمزه و خوش پخت

شما علاقه مندان به کیک و آشپزی‌ های جدید می‌ توانید در این قسمت با طرز تهیه کیک ماسالا با یک دستور ساده همراه ما باشید. را با یک دستور خانگی و بدون فر می‌ توانید تهیه کنید.

دستور پخت کیک ماسالا

طرز تهیه کیک ماسالا خانگی:

این کیک محبوب دستور تهیه بسیار ساده‌ ای داشته و طعم خوشمزه‌ ای دارد. شما در ادامه این قسمت با نحوه آماده کردن این کیک آشنا خواهید شد. طرز تهیه کیک اوتمیل و کیک برگردان پرتقال با رسپی های دیگر را در لینک مطالعه کنید.

مواد اولیه:

  • آرد: 250 گرم
  • شیر: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • شکر: 1 پیمانه
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن: 1 پیمانه
  • پودر ماسالا: 75 گرم
  • وانیل: به میزان لازم
  • دارچین: به میزان لازم
  • گردو: به میزان لازم

کیک ماسالا معطر:

ابتدا نوبت به آماده سازی مواد این کیک می‌ رسد. تمام مواد کیک را به مدت 1 تا 2 ساعت در دمای محیط قرار دهید. این کار موجب شده تا تمام مواد هم دما شده و پف بهتری داشته باشد. حالا در ادامه یک پیمانه مناسب انتخاب کنید. یک لیوان فرانسوی برای پیمانه کردن مواد مناسب می‌ باشد. تمام مواد خود را با این پیمانه در نظر بگیرید.

نحوه تهیه کیک ماسالا

فر در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار داده تا گرم شود. اگر فر ندارید، می‌ توانید از پیش قابلمه را روی حرارت گذاشته تا قابلمه به عنوان فر داغ شود. درون ظرفی آرد نمک و بکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب کنید. حالا مواد را سه مرتبه الک نمایید.

الک کردن آرد موجب شده تا آرد سبک شود و بهتر پف کند. شیر را روی حرارت گذاشته و به آن مواد ماسالای دارچین خود را اضافه کنید. بعد از اینکه مواد درون شیر حل شد و جوشید،^ برداشته و درون ظرفی تخم مرغ‌ ها را شکسته و به همراه وانیل هم بزنید. مواد را با استفاده از همزن برقی به قدری هم زده تا پف کند.

حالا آن را در چند مرتبه به مواد تخم مرغی خود اضافه نمایید. در ادامه نیز شیر را اضافه کرده و با استفاده از لیسک مواد را هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شود. در ادامه نیز با آن مقداری روغن اضافه کنید.

توجه داشته باشید که مواد را با استفاده از لیسک باید هم بزنید تا پف مواد از بین نرود. بعد از اینکه مواد کیک شما به خوبی ترکیب و یکدست شد، کف قالب مورد نظر را چرب کنید.

طرز تهیه کیک ماسالا

اگر می‌ خواهید در قابلمه این کار را انجام دهید، کف قابلمه را چرب کرده و کاملاً با کاغذ روغنی بپوشانید. حالا به آرامی مواد کیک را کف قابلمه ریخته و درب آن را قرار دهید.

یک بار مواد قابلمه را به کف زمین زده تا حباب‌ های اضافی آن خارج شود. حالا می‌ توانید یک دم کنی روی درب قابلمه قرار داده و قابلمه را روی شعله پخش کن بزارید و 20 دقیقه به آن زمان دهید تا پخته شود.

بعد از 20 دقیقه قابلمه را چک کرده و یک سیخ چوبی درون مواد بزند. اگر مواد خمیری به چوب نچسبد، یعنی کیک شما پخته و می‌ تواند روی حرارت بردارید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان