ماهان شبکه ایرانیان

سخنگوی دولت: به مذاکره غیرشرافتمندانه تن نمی‌دهیم

«فاطمه مهاجرانی» امروز شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: راهبرد دولت شنیده شدن یک صدای واحد از ایران است.

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه امروز نیاز بیشتری به وفاق و همدلی داریم، نوشت: همه به خوبی می‌دانند ایران در شرایطی که مذاکره غیرشرافتمندانه باشد، به آن تن نخواهد داد.
 
به گزارش ایرنا، «فاطمه مهاجرانی» امروز شنبه 20 بهمن 1403 با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: راهبرد دولت شنیده شدن یک صدای واحد از ایران است.
 
سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه همه به مشکلات واقف هستیم، ادامه داد: امروز نسبت به دیروز نیاز بیشتری به وفاق و همدلی برای عبور از مشکلات داریم. مذاکرات با کشورهای اروپایی ادامه خواهد داشت و همه به خوبی می‌دانند ایران در شرایطی که مذاکره غیرشرافتمندانه باشد، به آن تن نخواهد داد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان