ترشک یکی از محبوب ترین تنقلات بوده و طعم خوشمزه ای دارد. شما می توانید در این بخش با طرز تهیه ترشک زردآلو که طعم متنوعی دارد، آشنا شوید.
![دستور تهیه ترشک زردآلو](/Upload/Public/Content/Images/1403/11/23/2032570375x.jpeg)
ترشک زردآلو محبوب:
اگر می خواهید انواع لواشک و ترشک ها را در خانه و به صورت سالم تهیه کنید. حتماً در این بخش همراه ما باشید. شما در این قسمت نحوه تهیه یک ترشک میوه خانگی را مطالعه می کنید.
مواد اولیه:
- آب: ا لیتر
- برگه زردآلو: 1 کیلوگرم
- شیره نبات: 1 فنجان
- نمک: 20 گرم
- جوهر لیمو: 100 گرم
- رنگ خوراکی: در صورت دلخواه
طرز تهیه ترشک زردآلو در منزل:
اگر ترشک های خود را از بیرون تهیه می کنید و از سالم بودن آنها مطمئن نیستید، ما در این بخش می توانیم به شما آموزش تهیه انواع ترشک را بدهیم. شما با این دستور می توانید ترشک های محبوب خانگی داشته و یک ترشک سالم دارید.
![ترشک زردآلو خانگی](/Upload/Public/Content/Images/1403/11/23/2032570391g.jpeg)
برای آماده کردن این ترشک محبوب ابتدا باید زردآلوهای مرغوب و کشتی آن را تهیه کنید. برای این کار می توانید خودتان برگه های زردآلو را آماده نمایید یا به صورت آماده از جاهای مطمئن خریداری کنید. در ادامه برگه زردآلو را درون مقداری آب سرد خیسانده و چند مرتبه آن را عوض کنید تا گرد و خاک آن گرفته شود.
در مرحله اول مقداری آب را درون قابلمه بجوشانید و مقداری نمک، جوهر لیمو، شیره نبات و در صورت دلخواه رنگ خوراکی را به آب اضافه کنید. اگر شیره نبات ندارید، می توانید از نبات سالم برای شیرین شدن آن استفاده کنید.
زردآلوهایی را که از قبل شسته اید و به خوبی را با آنها کشیده شده به مواد آب جوش اضافه کرده و زمان دهید تا درون آب جوش پخته شده و مزه دار شود. در این قسمت باید مواد برگه را به مدت دو ساعت روی حرارت گذاشته تا با حرارت ملایم نرم و مزهدار شود.
![طرز تهیه ترشک زردآلو](/Upload/Public/Content/Images/1403/11/23/2032570391g.jpeg)
بعد از این مرحله می توانید برگه ها را از روی حرارت برداشته کنار بگذارید تا سرد شود. در ادامه نیز می توانید آن را در ظرف های دلخواه سرو کرده و نوش جان کنید. جوشاندن برگه ها روی حرارت با آب موجب شده تا یک سس غلیظ برای شما حاصل شود.
برای اینکه سس غلیظ تری داشته باشید، می توانید مقداری از برگه ها را برداشته درون میکسر ریخته و به خوبی میکس کنید. در ادامه آن را به مواد سس و زردآلو روی حرارت اضافه کرده حالا غلظت بیشتری را مشاهده می کنید.
میزان افزودن نمک و شیره نبات در این رسپی متنوع بوده شما در صورت دلخواه می توانید میزان نمک را به صورت غالب تر در نظر بگیرید. شما با همین رسپی می توانید انواعی از برگه و لواشک های خانگی را تهیه کرده و نوش جان کنید. طعم این ترشک عالی بوده و بسیار طبیعی و سالم هستند.