ماهان شبکه ایرانیان

۷۹ درصد از پرونده های خانوادگی ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس سمنان، مصالحه شد

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مشاوره فعال را گام پیشگیرانه مشاوران و مددکاران پلیس در حوزه سلامت روان و رفتار خواند و اظهار داشت: ۳۰ هزار نفر در کلاس های مشاوره پلیس شرکت کرده اند.

79 درصد از پرونده های خانوادگی ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس سمنان، مصالحه شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،سرهنگ علی بصیری یکی از رسالت های پلیس در مراکز مشاوره و دوایراجتماعی کلانتری ها را برگزاری کارگاه های مشاوره فعال برای گروه های مختلف مردمی دانست و تصریح کرد: در مشاوره فعال، روانشناس پلیس در میان مردم حضور پیدا کرده و موضوعی را مطرح و درباره آن آموزش می دهد.

وی افزود: موضوعات مشاوره فعال متنوع و بسته به نیاز مخاطبین تنظیم می شود، ولی مهارت های زندگی، زناشویی، فرزندپروری، ارتباط موثر و خودآگاهی از پرطرفدارترین کارگاه ها بوده است.

بصیری با اشاره به برگزاری 340 کارگاه آموزشی در 10 ماهه امسال افزود: بالغ بر 30 هزار نفر در این کارگاه ها حضور پیدا کردند و به میزان آگاهی در زندگی خود افزودند.

معاون فرهنگی و اجتماعی استان زندگی آگاهانه را تنها مسیر رشد، توسعه فردی، سلامت روان و رفتار فرد و جامعه دانست و خاطرنشان کرد: آگاهی دادن قبل از مسئله و بحران به مراتب کاراتر، کم هزینه تر و هوشمندانه تر از ورود پس از وقوع بحران است.

سرهنگ بصیری در پایان با اشاره به این که تلاش های تخصصی و درمانی مشاوران و مددکاران پلیس نیز به مصالحه ی 79 درصدی پرونده های ارجاعی در دی ماه 1403 انجامیده است، گفت: تاکید حوزه مشاوره و مددکاری بر تقویت و توسعه مشاوره فعال و رشد شاخص آگاهی در جامعه است.

به گفته بصیری هر سازمان، نهاد، پایگاه بسیج و مدرسه ای که تمایل به برگزاری کارگاه های متنوع و کارآمد مشاوران پلیس برای همراهان و همکاران خود را داشت، می تواند با شماره 21821411-023 تماس گرفته و هماهنگ شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان