به گزارش خبرآنلاین، انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی در روز دوم نمایشگاه گردشگری در نشست پنجمین رویداد گردشگری خوراک شرکت کرد.
بندپی با اشاره به تنوع اهداف برای گردشگری با طرح یک پرسش گفت: سفر به چه منظوری صورت میگیرد؟ یکی از اهداف سفر آشنایی با انواع جاذبههای مقصد سفر است، امروزه انواع گردشگریها وجود دارد، از بازدید آثار تاریخی گرفته تا گردشگری سلامت و بوم گردی، اما در این میان یکی از مهمترین انواع گردشگریها، مربوط به گردشگری خوراک است.
معاون گردشگری با اشاره به اهمیت گردشگری خوراک بیان کرد: امروز از غرفه استانها در نمایشگاه بازدید کردم، یکی از مهمترین حوزهها که استانها تلاش کرده بودند آن را به نمایش بگذارند همین انواع خوراکیهای بومی و محلی بود.
او خاطرنشان کرد: دو عامل برای برهم خوردن سلامتی وجود دارد، عوامل محیطی و ژنتیکی، اگر به استاندارهای مواد غذایی دقت نشود رشد عوامل ژنتیکی در بیماری غیر قابل کنترل خواهد شد، برای همین کیفیت مواد غذای و آشنایی با غذاهای سالم یک گام موثر برای توسعه گردشگری خوراک است.
بندپی با اشاره به اینکه، بخشی از بیماریهای گوارشی به کیفیت غذا برمیگردد گفت: جمع زیادی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند از بیماری خود خبر ندارند، این درحالی است که امروز در غرفه استان لرستان شیرینی را درست کردند که قند خون را افزایش نمیدهد.
او تصریح کرد: تغذیه در سفر اهمیت دارد، طوریکه در حوزه گردشگری میتواند جزو اولویتها باشد. ما در معاونت گردشگری تلاش میکنیم با بهره بردن از افراد متخصص در این حوزه در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم. ما از بخش خصوصی برای سرمایه گذاری کردن در حوزه گردشگری خوراک حمایت میکنیم.
بندپی بیان کرد: امیدواریم در ایام نوروز گردشگران با بهره بردن از خوراک مناسب و سالم ایام تعطیلات را به خوبی سپری کنند.
٤٧٢٣٦