به گزارش خبرآنلاین از بهداشت نیوز برخلاف چای سبز و چای سیاه که فرآیند اکسیداسیون بیشتری را طی میکنند، چای سفید در ابتداییترین و طبیعیترین حالت خود برداشت و خشک میشود، که همین امر باعث حفظ مواد مغذی و ترکیبات آنتیاکسیدانی آن میشود.
از خواص چای سفید برای بدن، تأثیر مثبت آن بر عملکرد مغز است. این چای حاوی ترکیباتی مانند کافئین و ال_تیانین است که میتوانند تمرکز را افزایش دهد و بهبود عملکرد شناختی را به همراه داشته باشند. علاوه بر این، آنتیاکسیدانهای موجود در چای سفید از نورونهای مغزی در برابر تخریب محافظت و احتمال ابتلا به بیماریهای عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون را کاهش میدهند. مصرف چای سفید به افزایش سطح انرژی مغزی و بهبود عملکرد حافظه کمک میکند که این موضوع بهویژه برای افراد مسن یا دانشجویان در دورههای پر استرس تحصیلی، بسیار مفید است.
از مکانیسمهای علمی که این تأثیر را توضیح میدهد، وجود ترکیباتی به نام کاتچینهاست که قادر به عبور از سد خونی_مغزی هستند و در محافظت از سلولهای عصبی نقش دارند. این ترکیبات باعث کاهش آسیبهای اکسیداتیو در مغز و جلوگیری از ایجاد پلاکهای آمیلوئید که عامل اصلی بیماری آلزایمر هستند، میشوند.
233233