ماهان شبکه ایرانیان

«سینک» آماده نمایش شد/ استعاره ای از عشق و مرگ

انیمیشن «سینک» به کارگردانی محبوبه کلایی که به تازگی آماده نمایش شده است روایتی استعاری از واژه‌ عشق و مرگ را به تصویر می کشد.

«سینک» آماده نمایش شد/ استعاره ای از عشق و مرگ

به گزارش خبرگزاری مهر، محبوبه کلایی کارگردان انیمیشن «سینک» درباره تولید این انیمیشن گفت: «سینک» اولین تجربه من در ساخت انیمیشن کوتاه است که در مسیر تولید آن مسیرهای نویی از ساخت انیمیشن تجربی و کوتاه را آموختم.

وی درباره داستان انیمیشن «سینک» توضیح داد: این انیمیشن اثری تجربی است که به هم آمیختگی فیلم زنده و خیال، اساس آن را شکل می‌دهد. در این فیلم زن و مردی به شکل ته ‌مانده‌ قهوه از 2 فنجان درون سینک بیرون می‌آیند.

مدت زمان این پویانمایی کوتاه که هم ‌اینک آماده نمایش شده است، سه دقیقه است.

محبوبه کلایی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته کارگردانی انیمیشن دانشگاه هنر است. وی ساخت فیلم‌های کوتاه «سهراب» و «ذهن» را در کارنامه کاری خود دارد.

عوامل تولید انیمیشن «سینک» عبارتند از نویسنده، انیماتور، کارگردان و تهیه‌کننده: محبوبه کلایی، صداگذار و آهنگساز: بهروز پرهیزگار، تهیه شده در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان