ماهان شبکه ایرانیان

کورتوا: فرانسه یک تیم ضدفوتبال بود

تیبو کورتوا، دروازه بان تیم ملی بلژیک پس از شکست تیمش مقابل فرانسه در نیمه نهایی جام جهانی، مدعی شد که فرانسه یک تیم ضد فوتبال است.

به گزارش "ورزش سه"، شاگردان دشان شب گذشته با تک گل اومتیتی موفق شدند بلژیک را شکست دهند و راهی فینال مسابقات شوند. بلژیک در ساخت موقعیت ناکام بود و نتوانست نمایش خوبی در این دیدار داشته باشد. از همین رو، کورتوا به انتقاد از تیم حریف پرداخت و آنها را ضد فوتبال دانست.

 

 

 

او گفت:" بلژیک یک تیم ضدفوتبال است. مهاجمان آنها در فاصله 30 متری دروازه خودشان حضور داشتند."

 

بلژیک با غلبه بر برزیل موفق شد به نیمه نهایی رقابت ها برسد ولی کورتوا به تمجید از رویکرد شاگردان تیته پرداخت. او ادامه داد:" فرانسه با یک هد از روی کرنر گل زد و هیچ کار دیگری انجام نداد به جز دفاع کردن. من ترجیح می‌دادم مقابل برزیل در یک چهارم نهایی شکست بخوریم، حداقل برزیل تیمی بود که دوست داشت فوتبال بازی کند."

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان