ماهان شبکه ایرانیان

مدیر کل مقررات ارزی بانک مرکزی؛

پرداخت ارز دولتی متوقف نمی‌شود

مدیرکل سیاست‌ها و مقررات ارزی بانک مرکزی این موضوع را که دولت می خواهد پرداخت ارز ۴۲۰۰ تومانی را متوقف کند، تکذیب کرد.

پرداخت ارز دولتی متوقف نمی‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، مهدی کسرایی پور با حضور در بخش خبری 21 شبکه یک سیما  این موضوع را که دولت می خواهد پرداخت ارز 4 هزار و 200 تومانی را متوقف کند، تکذیب کرد و گفت: با توجه به روند غیر معمول و غیر منطقی ثبت سفارش انجام شده از ابتدای امسال تاکنون لازم بود ارزیابی هایی در این باره انجام شود تا دریابیم چه میزان از این ثبت سفارش ها واقعی و مرتبط با نیازهای کشور است.

وی ادامه داد: بنابراین قرار شد ثبت سفارش هایی که بانک مرکزی به آن هنوز ارز تخصیص نداده است بازنگری و ارزیابی شوند.

وی با اشاره به اینکه بازار دوم ارز از نوزدهم تیر شکل گرفت، افزود: با توجه به ساز و کاری که برای فعالیت در این بازار تعریف شد دو روش برای انتقال ارز و امتیاز واردات در قبال صادرات دیده شده یک حالت این است که خریدار و فرشنده یعنی همان وارد کننده و صادر کننده همدیگر را پیدا می کنند و انتقال با نرخ توافقی ، انجام می شود و در حالت دوم ، صادرکننده های خرد با استفاده از ظرفیت سامانه نیما ارز خود را عرضه می کنند. 

وی ادامه داد: در این مدت کم شکل گیری بازار دوم ارز ، 180 میلیون یورو در سمت عرضه ارز از جانب صادرکننده ها پیشنهاد داشتیم که از این میزان 65 میلیون یورو به معاملات قطعی رسید و در سمت تقاضا ( واردات ) از محل گروه سوم هم حدود سه و نیم یورو ارز، فروش رفت. 

کسرایی پور افزود: با توجه به روند غیر معمولی که در بحث ثبت سفارش داشتیم کالاها را اولویت بندی کردند.

مدیرکل سیاست ها و مقررات ارزی بانک مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: موضوع ارز مسافرتی در حال بررسی است و به ستاد اقتصادی دولت ، منعکس شد و در آن جا در این باره تصمیم گیری خواهد شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان