به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تک تایمز، نمونه اولیه تراشه دی رم LPDDR5 که توسط سامسونگ تولید شده 8 گیگابایت ظرفیت دارد و از سازگاری بالایی با نسل آتی تلفن های همراه که از استانداردهای مخابراتی نسل پنجم تبعیت می کنند، برخوردار است.
یکی دیگر از مزایای این تراشه ها قابلیت خودآموزی آنهاست که باعث می شود هماهنگی و تطابق بیشتری با سیستم های هوش مصنوعی داشته باشند.
سامسونگ در سال های اخیر سرمایه گذاری خود در حوزه سخت افزار را افزایش داده و به تولید انواع حافظه های میکرو اس دی با سرعت بالا روی آورده است.
دی رم LPDDR5 هشت گیگابایتی در مقایسه با تراشه های LPDDR4X تا 1.5 برابر سریع تر بوده و قادر به انتقال داده ها با سرعت 6400 مگابیت در ثانیه است. بنابراین استفاده از آن انتقال 51 گیگابایت فایل و اطلاعات را در عرض تنها یک ثانیه ممکن می کند.