ماهان شبکه ایرانیان

تحقیق و تفحص از مجلس به کجا رسید؟

ایسنا نوشت: نماینده مردم خمینی شهر در مجلس، گفت: بیش از دو ماه است که تحقیق و تفحص از مجلس تحویل کمیسیون برنامه و بودجه شده است، اما کمیسیون که باید ظرف یک هفته جلسه برگزار و نتیجه را نیز به ما اعلام می‌کرد، اقدامی انجام نداده است.

سید محمد جواد ابطحی در تذکری با استناد به ماده 214 و مواد 73 و 74در پایان جلسه علنی امروز مجلس گفت: ماده 214 در خصوص تحقیق و تفحص است. بیش از دو ماه است که تحقیق و تفحص از مجلس تحویل کمیسیون برنامه و بودجه شده است اما کمیسیون که باید ظرف یک هفته جلسه برگزار و نتیجه را نیز به ما اعلام می کرد، اقدامی انجام نداده است.

وی در ادامه گفت: ما باید از خودمان شروع کنیم. در جلو مجلس کانکس می‌زنند و دیوار می‌کشند و میلیون‌ها تومان بودجه مجلس را خرج می کنند و از اضافه کار کارمند مجلس کم می کنند. ما باید به این موضوع رسیدگی کنیم. با توجه به جنگ اقتصادی خود مجلس نیز باید به میدان بیاید.

2929

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان