سرویس سبک زندگی فردا: ما ایرانیها علاقه زیادی به خوردن مرغ با روشهای پخت مختلف داریم، از زرشک پلو با مرغ گرفته تا مرغ شکم پر و ... در این مطلب به نقل از بیتوته نیز شما را با یکی از روشهای آسان و خوشمزه پخت مرغ آشنا خواهیم کرد.
میزان سرو: 3 الی 4 نفر
مواد لازم برای خوراک مرغ و سیب زمینی:
روغن 2 قاشق سوپخوری
هویج نگینی خردشده یک عدد
سیب زمینی نگینی خردشده یک عدد
کره 2 قاشق سوپخوری
پیاز خردشده یک عدد
سیر ریز خردشده 2 حبه
فلفل دلمهای نگینی خردشده یک عدد
سس گوجه فرنگی یک پیمانه
آب یک و یک چهارم پیمانه
ران مرغ 600 گرم
نمک به مقدار لازم
پنیر چدار رنده شده (در صورت تمایل) یک چهارم پیمانه
طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی:
روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط گرم کنید.
هویج و سیب زمینی پوست کنده و نگینی خردشده را در روغن تفت دهید تا طلایی و برشته شوند و سپس کنار بگذارید.
رانهای مرغ را به ظرف اضافه کرده و حدود 2 الی 3 دقیقه هر طرف آنها را تفت دهید و سپس از ظرف خارج کره و کنار بگذارید.
سیر و پیاز ریز خردشده را به همان ظرف اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شده و عطر و بوی آنها بلند شود.
سس گوجه فرنگی و یک پیمانه آب را اضافه کرده و اجازه دهید مواد حدود 10 الی 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزند.
رانهای مرغ و یک چهارم پیمانه آب را اضافه کنید و نمک بریزید.
در ظرف را بگذارید و به پخت مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا مرغ کاملا بپزد.
سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای، کره و پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید.
سپس خوراک را در ظرف مناسبی کشیده و به همراه برنج دم کشیده سرو کنید.