دستور تهیه استراگانوف غذای کلاسیک اروپایی

این غذای خوشمزه و کلاسیک اروپای شرقی را به راحتی می توانید با همان کیفیت غذاهای رستورانی در خانه درست کنید.

دستور تهیه استراگانوف غذای کلاسیک اروپایی

این غذای خوشمزه و کلاسیک اروپای شرقی را به راحتی می توانید با همان کیفیت غذاهای رستورانی در خانه درست کنید.

مواد مورد نیاز:

  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • 230 گرم قارچ خرد شده
  • 1 عدد پیاز متوسط خرد شده
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 450 گرم گوشت چرخ کرده
  • 2 قاشق چای خوری پودر فلفل پاپریکا
  • 4 پیمانه آب گوشت
  • 1 و نیم قاشق چای خوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری فلفل
  • 230 گرم نودل
  • 1 قاشق غذاخوری نشاسته
  • ¾ پیمانه ماست یونانی
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • ¼ پیمانه آب

2 قاشق غذاخوری کره را داخل تاوه آب کنید. قارچ ها را داخل تاوه بریزید و نمک را اضافه و 5 دقیقه قارچ ها را تفت دهید. سپس قارچ ها را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.

1 قاشق غذاخوری کره باقیمانده را دوباره داخل همان تاوه بریزید و سیر و پیاز را به مدت 5 دقیقه در حرارت پایین تفت دهید. سپس گوشت را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت بدهید.

بعد از این که گوشت سرخ شد فلفل، نمک و فلفل پاپریکا  و آب را اضافه کنید. بعد از 2 دقیقه که مقدار آب به نصف رسید تاوه را از روی شعله بردارید.

4 پیمانه آب گوشت را داخل تاوه بریزید و قارچ و نودل را اضافه کنید و 6 دقیقه تفت دهید.

اگر سس غذا به اندازه کافی لعابدار و غلیظ نیست ¼ پیمانه از آن را داخل ظرف دیگری بریزید نشاسته را در آن حل کنید و دوباره به داخل تاوه برگردانید.

وقتی نودل ها کاملا نرم شدند ماست را اضافه کنید و مقداری هم جعفری اضافه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان