ماهان شبکه ایرانیان

رئیس کل دادگستری کرمان در گفت‌وگو با میزان:

۹۱۰ متخلف جرائم زمین خواری احضار شدند

موحد از احضار متخلفان جرائم زمین خواری در استان کرمان خبرداد و گفت: تعداد ۹۱۰ متخلف دریکسال گذشته به مراجع قضائی احضار و در برخی موارد نیز بازداشت شده اند.

رئیس کل دادگستری کرمان رئیس کل دادگستری استان کرمان در گفت وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان از احضار  متخلفان جرائم زمین خواری در استان کرمان خبرداد و گفت: تعداد 910 متخلف دریکسال گذشته به مراجع قضائی احضار و در برخی موارد نیز بازداشت شده اند.

وی افزود: با اقدامات صورت گرفته از سوی شورای حفظ حقوق بیت المال از تصرف 3هزار و 250هکتار از اراضی منابع طبیعی در جنوب و337هکتار در شمال استان جلوگیری به عمل آمده است.

این مقام قضایی در استان کرمان برخورد قاطع دستگاه قضائی  با متصرفین اراضی ملی و زمین خواران را در دستور کار ویژه شورای حفظ حقوق بیت المال استان عنوان کرد.

موحد هشدار داد: هرگونه قصور و تقصیر در رابطه با صیانت از مراتع و جنگلها ، ظلمی نابخشودنی به مردم و نسلهای آینده است و دستگاههای مسئول در صیانت از منابع طبیعی باید با تمام توان از سرمایه های ملی حفاظت کنند و دست متضررین و متخلفین و سوداگران را کوتاه کنند.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان