ماهان شبکه ایرانیان

دادستان ساری در گفت وگو با میزان مطرح کرد

جزئیات جدید از پرونده کلاهبرداری ۱۳۰ میلیاردی در نوشهر/ ۱۵۰ نفر شکایت کردند

حجت الاسلام جعفری آخرین جزئیات پرونده کلاهبرداری ۱۳۰ میلیارد ریالی در نوشهر را تشریح کرد و گفت: از مجموع حدود ۲۰۰ نفر سپرده گذار این شرکت تاکنون ۱۵۰ نفر طرح شکایت کرده اند .

دادستان ساری دادستان عمومی وانقلاب مرکز استان مازندران در گفت وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان آخرین جزئیات پرونده کلاهبرداری 130 میلیارد ریالی در نوشهر را تشریح کرد و گفت: از مجموع حدود 200 نفر سپرده گذار این شرکت تاکنون 150 نفر طرح شکایت کرده اند .

وی در ادامه این خبر گفت: شرکتی با ادعای فعالیت در زمینه بورس در شهرستان نوشهر تاسیس شد که اعلام کرده بود بعد از سپرده گذاری به مردم سود کلان تعلق خواهد گرفت و در این مسیر برای جلب اعتماد و تشویق سپرده گذاران، ازمحل سپرده مردم مراسم قرعه کشی برگزار نموده و جوائز نفیسی نیز به برخی افراد اهدا کرده است.

این مقام قضایی در استان مازندران  با بیان اینکه از مجموع حدود 200 نفر سپرده گذار این شرکت  تاکنون 150 نفر شکایت مطرح کرده اند افزود: مبلغ اعلام شده مال باختگان تا این لحظه 130 میلیارد ریال بوده و در این راستا عامل اصلی و همدستان وی دستگیر شدند و پرونده مذکور در شعبه ویژه در حال رسیدگی است.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان