
حجت الاسلام و المسلمین سید رضا سید حسینی در گفتو گو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان با اشاره به بازدید از اراضی زراعی و باغات شهرستان بندرگز گفت: با افرادی که به هرگونه تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی خارج از قوانین اقدام کنند برخورد قاطع قضایی خواهد شد.
وی اضافه کرد: در صورتی که اعیانی احداث کرده باشند به تخریب آنها اقدام صورت خواهد گرفت.
این مقام قضایی در استان گلستان در ادامه بیان کرد: افرادی که قصد تغییر کاربری در اراضی زراعی و باغها در خارج از محدوده قانونی شهرها و شهرکها و روستاها را دارند بایستی بدوا با در دست داشتن مستندات مالکیت به اداره امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه تا در خصوص نحوه اقدام مورد راهنمایی و ارایه طریق قانونی قرار گیرند.
دادستان گرگان همچنین گفت: مردم استان میتوانند در راستای حفظ و صیانت اراضی زراعی و باغها هرگونه تبدیل و تغییر کاربری غیرمجاز در اینگونه اراضی را به سامانه 131 گزارش کنند.