به گزارش اقتصاد آنلاین ؛ غلامرضا سلیمانی، رئیسکل جدید بیمه مرکزی در جمع خبرنگاران گفت:90درصد مجامع شرکتهای بیمهای تشکیل شده است.
وی افزود: در 4ماهه اخیر حق بیمه تولیدی در کشور به 11هزار میلیارد تومان رسیده است.در همین مدت 6700میلیارد خسارت پرداخت شد.
رییس کل بیمه مرکزی خبر داد: بر اساس جدیدترین آمار، در سال جاری حق بیمه تولیدی و خسارتهای پرداختی به ترتیب 24 و 22.3درصد افزایش داشته است.
وی همچنین گفت: در سال جاری بیش از 19.3میلیون بیمهنامه صادر شده است.
سلیمانی ادامه داد: تعداد بیمهنامههای صادره شده در 4ماهه سال جاری 7.7درصد رشد داشته است.سهم سه رشته اصلی یعنی ثالث، درمان و عمر در صنعت بیمه به ترتیب 33.8، 19.9 و 15درصد است.
اعلام آمادگی بیمه مرکزی برای واگذاری سهم دولت در "بیمه ایران"
رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه همچنین با اشاره به اینکه در برنامه است تا با طی فرآیندهای قانونی، صورتهای مالی بیمه ایران تنظیم و اصلاح ساختار مالی صورت بگیرد، تاکید کرد: اما هدف این نیست که شرکت بیمه ایران بورسی شود. علاقمند هستیم تا با اصلاح قانون و در راستای رشد خصوصیسازی بتوانیم سهم دولت را در شرکت بیمه ایران واگذار کنیم.
وی افزود: در حال حاضر حدود 40درصد بازار کشور در اختیار بیمه ایران است و هیات مدیره بیمه ایران با برگزاری جلسات مستمر با وزارت اقتصاد و بیمه مرکزی، اصلاح ساختار مالی را در برنامه دارد که یکی از روشهای آن افزایش سرمایه است.