ماهان شبکه ایرانیان

لوپتگی: پروژه بیل در رئال مادرید تازه آغاز شده

خولن لوپتگی، سرمربی رئال مادرید به تمجید از گرت بیل پرداخت و مدعی شد که گرت بیل و کریم بنزما، به خوبی جای خالی رونالدو را پر خواهند کرد.

به گزارش "ورزش سه"، بیل به علت مصدومیت در طول چند فصل اخیر در رئال نتوانسته به اوج خود برسد ولی پس از پیش فصل فوق العاده ای که داشته، امیدها را بسیار بالا برده است. او در سه بازی اخیرش گلزنی کرده  و حالا تحت فشار قرار دارد که جای خالی رونالدو را پر کند. با این حال لوپتگی معتقد است که پروژه بیل به تازگی شروع شده است.

 

 

 

 

او گفت:" نمی‌خواهم راجع به فصول قبل صحبت کنم. بیل تعهد بالایی به تیم ما دارد و می‌خواهد فصل خوبی را پشت سر بگذارد. او خیلی خوب با ما تمرین کرده، خوشحال است و ما هم خوشحالیم که او در کنار ماست. این تازه شروع کار اوست. از بنزما خیلی راضی هستم. او خوب تمرین کرده و در فرم خوبی قرار دارد، همینطور با انگیزه و پرشور است. مطمئنا او نه فقط با گل‌هایش، بلکه با تلاشش به ما کمک خواهد کرد. او خیلی به تیم کمک می‌کند و خیلی خوشحالیم که در کنار ماست.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان