مجله آشپزی مثبت - محبت صالحی: شمایی که نمیتوانید و نمیخواهید سبزی پلوی شب عید را با ماهی سرخ شده میل کنید، یک بار آن را با این پنیر خوش طعم گیاهی امتحان کنید. عاشقش میشوید.
مواد لازم برای4 تا 6نفر
- 3 پیمانه برنج
- 3 پیمانه سبزی پلویی خرد شده
- 2 حبه سیر ریز خرد شده
- 1 ق چ رنده پوست پرتقال
- 6-4 برش پنیرهالومی (برای هر نفر یک برش)
- آرد سوخاری به میزان لازم
- 2 ق س آبلیمو
- 1 عدد پیاز متوسط رنده شده
- روغن به میزان لازم
- 1 ق چ زردچوبه
- 1 ق چ ادویه
- 1 ق چ فلفل قرمز
- زعفران دم کرده به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه:1. برنج را بشویید و همراه نمک خیس کنید. سبزی پلو را خیلی ریز خرد کنید و کنار بگذارید. سیر را هم کاملا ریز خرد و با سبزی مخلوط کنید. در قابلمهای مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه کنید. بعد از ١٢-١٠ دقیقه که برنج جوشید ،آن را آبکش کنید. حالا سبزی و رنده پوست پرتقال را به برنج آبکش شده اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
2.کف قابلمه روغن بریزید و تهدیگ دلخواه را قراردهید. مخلوط برنج با سبزی و سیر را روی آن ریخته و غذا را دم کنید. در ظرفی پیاز رنده شده و آبلیمو را مخلوط کنید. برشهای هالومی را هم در این مخلوط قرار دهید و خوب با مواد آغشته کنید تا طعمدار شوند.
3. در ظرفی دیگر آرد سوخاری، زردچوبه، ادویه، فلفل و نمک را مخلوط کرده و برشهای هالومی طعمدارشده را در آن بغلتانید و سپس در روغن سرخ کنید. بعد از دم کشیدن پلو مقداری از آن را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین استفاده کنید. سبزی پلوی دم کشیده و آماده را در دیس کشیده با پلو زعفرانی تزیین کنید و همراه هالومیهای سرخ شده سرو کنید .
از کجا بخریم؟ پنیر هالومی را از فروشگاه های عرضه مواد گیاهی تهیه کنید .