شناسه : ۱۱۲۱۷۴ - دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۰۵
خوشمزه روز: لقمه های سیب زمینی و سالمون [تماشا کنید]
این لقمه های پنیری بسیار سریع و ساده تهیه می شوند و فقط کافی است ورقه های نازکی از ماهی سالمون دودی داشته باشید، تا بتوانید در عرض نیم ساعت این پیش غذا را تهیه و سرو کنید.
این لقمه های پنیری بسیار سریع و ساده تهیه می شوند و فقط کافی است ورقه های نازکی از ماهی سالمون دودی داشته باشید، تا بتوانید در عرض نیم ساعت این پیش غذا را تهیه و سرو کنید.
مواد لازم
- 4 عدد سیب زمینی متوسط
- روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه
- 8 ورقه پنیر گودا
- 4 ورقه سالمون دودی
- پیازچه
طرز تهیه
- سیب زمینی ها را پوست گرفته و از وسط دو نیم کنید. سپس آن ها را درون سینی فر چیده و روی سیب زمینی ها روغن، نمک و فلفل سیاه بریزید.
- فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- سینی مواد را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند. سپس پنیر را افزوده و 5 دقیقه دیگر حرارت دهید تا پنیرها کاملا آب شوند.
- سیب زمینی ها را از فر خارج کرده و روی سطح صاف یکی از آن ها یک ورقه سالمون دودی بگذارید. سپس نیمه دیگر سیب زمینی را قرار داده و با پیازچه تزئین و سرو کنید.