شناسه : ۱۱۲۲۱۸ - دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۲۲
از خوردن «غذاهای تولید کننده خون» پرهیز کنید
راه های پاکسازی بدن در فصل بهار
دستیار تخصصی طب سنتی گفت: در فصل بهار موادی که در زمستان به دلیل سردی هوا منجمد بودند به هیجان درآمده و باید دفع شوند
![راه های پاکسازی بدن در فصل بهار](/Upload/Public/Content/Images/1396/01/14/1922130581.jpg)
دستیار تخصصی طب سنتی گفت: در فصل بهار موادی که در زمستان به دلیل سردی هوا منجمد بودند به هیجان درآمده و باید دفع شوند. برای همین باید به دفع این مواد زاید کمک کنیم تا دچار بیماریهای این فصل نشویم.
به گزارش ، محبوبه ابریشمکار دستیار تخصصی طب سنتی، در گفتوگو با فارس در خصوص تدابیری برای فصل بهار گفت: مزاج فصل بهار معتدل در سردی و گرمی و رطوبت و خشکی است و با همه سنین موافق است.
وی افزود: در این فصل، موادی که در زمستان به دلیل سردی هوا منجمد بودند به هیجان درآمده و باید دفع شوند. برای همین باید به دفع این مواد زاید کمک کنیم تا دچار بیماریهای این فصل نشویم.
ابریشم کار اضافه کرد: راههای دفع مواد زاید شامل اسهال، استفراغ و فصد(خارج کردن خون از سیاهرگها) و حجامت است که بر حسب تشخیص خلط غالب توسط متخصص طب سنتی، باید به دفع آن اقدام شود.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: یک سری تدابیر کلی برای همه مزاجها وجود دارد که باید در بهار بهکار گرفته شود، که تقلیل و تلطیف غذا (کاهش کمیت و همینطور کیفیت غذا) از جمله این دستورات است؛ باید غذاهایی مانند سوپ و آشهای سبک بدون گوشت و سبزیجاتی مانند کاهو و هویج را جزو این دسته حساب کرد.
وی افزود: همچنین از خوردن غذاهای تولید کننده خون، مانند گوشت تا حد ممکن (البته در کسانی که کم خونی ندارند) پرهیز شود و از مواد شیرینی و طعمهای تلخ و شور تا حد ممکن کمتر استفاده کرد.