دسر کنافه نوعی شیرینی است که در زبان ترکی "کونفه" و در زبان عربی همان " کنافة" نامیده میشود. این دسر خوشمزه متعلق به کشورهای منطقه خاورمیانه است و شباهت زیادی به دسر کاداییف دارد. مواد اصلی کنافه رشتههای کاداییف است که داخل آن پنیر چرب مثل پنیر شیر بز یا کاشار که یک پنیر ترکیهای است، میریزند و معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو میکنند. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر کنافه
- 500 گرم رشته کاداییف
- 200 گرم کره
- 500 گرم پنیر لبنه یا بز
مواد لازم برای شربت کنافه
- 300 گرم شکر
- 300 میلیلیتر آب
- آبلیمو تازه
- دارچین به مقدار لازم
- گلاب یا عرق بهار نارنج
- 70 گرم پودر پسته
طرز تهیه دسر کنافه
فر را روی دمای 170 تا 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
رشتههای کاداییف را داخل یک کاسه بزرگ بریزید سپس کره آبشده را اضافه کنید به طوری که تمام رشتهها به کره آغشته شوند.
یک قالب کیک با قطر 15 سانتیمتر بردارید و کف آن را با کره چرب کنید.
نیمی از رشته کاداییف را داخل قالب بریزید.
پنیر لبنه یا بز را داخل یک ظرف ریخته و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا به حالت کرم در بیاید. سپس پنیر را روی رشتههای کاداییف بریزید و با نصف دیگر رشتههای کاداییف روی پنیر را بپوشانید. بهتر است برای پخت بهتر لایه آخر دسر را به کره آغشته کنید.
دسر را به مدت 35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا بپزد.
در این حین شربت دسر را آماده کنید. برای درست کردن شربت شکر را با آب، آبلیمو و پوست لیمو پودر شده روی شعله قرار دهید و آرام آرام هم بزنید تا شربت قوام بیاید.
بعد از این که شیرینی کامل پخت، آن را از فر خارج کنید و رویش شیره بریزید. سپس کنافه را در ظرف مناسب سرو کرده و با پودر پسته، خامه یا سرشیر تزیین کنید.